rruandyou مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3766 عنوان سرم مژه سریتا 167 بازدید | 8 پست سلام میگم خانمها کسی میدونه چند ساعت بعد از زدن سرم به مژه ها میشه چشمها را آرایش کرد اگر کسی میدونه خواهشا جواب بده🙏 1402/04/29 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نeدa عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 916 من استفاده کردم خیلی هم تاثیر داره. ولی باید شب بزنی و قبل از خواب باید بزنی. توی طول روز نزن. وارد چشمت میشه و قرمز میشه چشات.و اینکه یهویی مصرف سرم رو قطع نکنی. بعد از اینکه نتیجه گرفتی باید کم کم قطعش کنی تا ریزش مژه نگیری
rruandyou مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3766 من استفاده کردم خیلی هم تاثیر داره. ولی باید شب بزنی و قبل از خواب باید بزنی. توی طول روز نزن. وارد ... اره عزیزم میخواستم بدونم میشه بعدش آرایش کنم چشمامو اگه میشه چند ساعت بعدش میتونم آرایش کنم وشما خودت بعد از زدن سرم آیا آرایش هم میکردی؟
نeدa عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 916 اره عزیزم میخواستم بدونم میشه بعدش آرایش کنم چشمامو اگه میشه چند ساعت بعدش میتونم آرایش کنم وشما خود ... نه دیگه وقتی قبل خواب بزنی تا صبح روی مژه هاته و اثرشو کرده. صبحم ک بلند میشی صورتتو میشوری و میره.توی روش مصرفش داره که نباید روی چشمت آرایش باشه موقع استفاده.فک کنم باعث ریزش میشه.پس بعدشم آرایش کردن فک کنم درست نباشه.
rruandyou مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3766 نه دیگه وقتی قبل خواب بزنی تا صبح روی مژه هاته و اثرشو کرده. صبحم ک بلند میشی صورتتو میشوری و میره. ... اخه عادت دارم همیشه چشمامو سرمه کنم واسه همین پرسیدم البته سرمه ی طبیعی نه شیمیایی
نeدa عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 916 اخه عادت دارم همیشه چشمامو سرمه کنم واسه همین پرسیدم البته سرمه ی طبیعی نه شیمیایی نه آرایش نکن عزیزم که تداخل نداشته باشه. چشم عضو حساسیه.
rruandyou مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3766 نه آرایش نکن عزیزم که تداخل نداشته باشه. چشم عضو حساسیه. چشم گلم حتما ممنون از راهنماییت❤