2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده کردم خیلی هم تاثیر داره. ولی باید شب بزنی و قبل از خواب باید بزنی. توی طول روز نزن. وارد چشمت میشه و قرمز میشه چشات.

و اینکه یهویی مصرف سرم رو قطع نکنی. بعد از اینکه نتیجه گرفتی باید کم کم قطعش کنی تا ریزش مژه نگیری

من استفاده کردم خیلی هم تاثیر داره. ولی باید شب بزنی و قبل از خواب باید بزنی. توی طول روز نزن. وارد ...

اره عزیزم میخواستم بدونم میشه بعدش آرایش کنم چشمامو اگه میشه چند ساعت بعدش میتونم آرایش کنم وشما خودت بعد از زدن سرم آیا آرایش هم میکردی؟

اره عزیزم میخواستم بدونم میشه بعدش آرایش کنم چشمامو اگه میشه چند ساعت بعدش میتونم آرایش کنم وشما خود ...

نه دیگه وقتی قبل خواب بزنی تا صبح روی مژه هاته و اثرشو کرده. صبحم ک بلند میشی صورتتو میشوری و میره.

توی روش مصرفش داره که نباید روی چشمت آرایش باشه موقع استفاده.

فک کنم باعث ریزش میشه.

پس بعدشم آرایش کردن فک کنم درست نباشه. 

نه دیگه وقتی قبل خواب بزنی تا صبح روی مژه هاته و اثرشو کرده. صبحم ک بلند میشی صورتتو میشوری و میره. ...

اخه عادت دارم همیشه چشمامو سرمه کنم واسه همین پرسیدم البته سرمه ی طبیعی نه شیمیایی