2777
2789
عنوان

گیر کردم

119 بازدید | 13 پست

من اولش با خانواده شوهرم زندگی میکردم و اونها خیلی تحقیرم میکردن ,بعد جدا شدم اما دلمو از زندگی سرد کردن ,

حالا که جدا شدم ,شوهرم ,میاد خونه پدرم واونجا پیش پدر و مادرم از من گله میکنه و رفتارامو شرح میده ,تازگیا میگفت من اگر بخوام میتونم خیلی راحت اذیتش کنم ولی خودم میگم گناه داره ,اونها هم ناراحت میشن ,و مخصوصا برادرم ناراحت میشه و هر وقت میاد خونه شوهرم نشسته بزور سلامش میکنه ,شوهرمم تلافیشو سرمن در میاره واقعا من چکارم این وسط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی برادرمم میگه من باید بااین بد باشم تا سرت پررو نشه اما نمیدونه من چه زجری میکشم ,

نمی‌دونم والا ازش گله کن که آدم هر چیزی رو نمیگه اونا رو ناراحت میکنی انگار نیاز داره یبار از سمت خانوادت برخورد بشه باهاش

شوهر من نسبت به رفتارهای بابام خیلی حساسه مراقب حرف زدنه همیشه 

شما غر خانواده شو بهش میزدی؟ شاید داره تلافی میکنه

من پیش خانوادش غر نمیزدم راجبش همیشه بااحترام باهاش رفتار کردم و هر مشکلی داشته پیش خانوادش بازگو نکردم ,و بااین همه خانوادش خیلی عذابم دادن ,و بیشتر وقتا جواب سلاممو نمیدادن ,پدر و مادرش خارم میکردن توی جمع ,یا تنها ,خواهراش رفتارشون غیر قابل تحمل بود بامن ,من کلفتشون بودم  دوسال ,من بهش میگفتم مادرتو خاهرت این کارارو میکنن تو نمیبینی ازشون دفاع میکرد میگفت تقصیر توئه ,

حالا میاد پیش خانوادم از من بد میگه ,حتی به کارهای روزمره ام ,گیر میده من نقاشی میکشم ,به پدرم میگفت همش مداداش پخش و پلا میام خونه ,دستش تو نقاشیه درصورتی که ,من وظایف خونه رو انجام دادم و نقاشی رو قاطی کارای خونه نکردم ,بعدش حالا برادرم بهش بی محلی میکنه ,بعد این سرمن خالی میکنه ,خانوادمم میخوان دعوا کنن باهاش 

نمی‌دونم والا ازش گله کن که آدم هر چیزی رو نمیگه اونا رو ناراحت میکنی انگار نیاز داره یبار از سمت خا ...

نمیدونم ولی برادرم ,بهش بی محلی میکنه ,و دلش میخواد دعوا راه بندازه ,ولی نمیگه سر چی ,برادرم میگه سرت پررو میشه اگر بهش محل بدم 

نمیدونم ولی برادرم ,بهش بی محلی میکنه ,و دلش میخواد دعوا راه بندازه ,ولی نمیگه سر چی ,برادرم میگه سر ...

شوهرت پشتت نیست عزیزم و این خیلی سخته

منم مادرم ۲۰ سال به خانواده پدرم خوبی کرد و خدمت ولی اونا هم جای تشکر و مهربونه هر بلایی سرش آوردن من بودم سر حرفاش اول خودم باهاش دعوا میکردم 

شوهرت پشتت نیست عزیزم و این خیلی سخته منم مادرم ۲۰ سال به خانواده پدرم خوبی کرد و خدمت ولی اونا هم ...

بخدا دیگه خسته شدم ,من حقیقتش نه خانوادم پشتم هستن ,نه اون ,وقتیم بخوام برم ازینجا خانوادم قبول ندارن ,میگن باهاش بساز ,طلاق نگیر ,و اره پشتم نیست ,مثل برج زهر مار میمونه هیچوقت کنارم نبوده ,هیچوقت ,احساس نکردم شوهردارم ,و تکیه گاه خیلی تلخه ,

آره عزیزم می‌دونم ببین با چیا آروم میشه نرمش کن به خودت وابستش کن بنظرم میشه مرد رو رام کرد 

یه روز خوب میشه دوباره هم همونه ,من دیگه اعصاب برام نمونده ,که بتونم حالا بازم خدا بزرگه