2777
2789
طبیعیه به هم ریخته باشی ولی نذار ادامه دار بشه کم کم فراموشش کن فکرای خوب کن  ما اول زندگیمون ...

منم 7 سال نازایی دارم تا یک جایی خودم نمی خواستم بعدش خدا نخواست. تو قانون جذب هم میگه فقط احساس مثبت افکار مثبت. از فردا می خوام خودمو جم و جور کنم حتما خواست خدا اینه یا می خواد طبیعی باردار شم یا یک چیزی این وسط هس ک من نمی دونم. چون همیشه فولی هام خوب بود دقیقا این ماه ک می خواستم آی یو آی کنم بهم ریخته فولی هام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله همونی که میخوای میشه

بچه ها امشب نیت کنید آن شاالله سال دیگه شیرخوارگان بچه داشتین یه چیزی نذر کنید شده 50 هزار تومن پول مهم اینه از ته دل بخواین آن شاالله جواب میگیرین 

اللهم عجل لولیک الفرج 
منم 7 سال نازایی دارم تا یک جایی خودم نمی خواستم بعدش خدا نخواست. تو قانون جذب هم میگه فقط احساس مثب ...

آفرین سعی کن به افکارت مسلط باشی حتما یه مصلحتی هست 

اللهم عجل لولیک الفرج 
آفرین سعی کن به افکارت مسلط باشی حتما یه مصلحتی هست 

از مصلحتش قطعا مطمئن مطمئنم ولی دیگه خودت می دونی ما انسان ها گاهی دیوونه میشیم ک الکی بشینیم غصه بخوریم و فکر کنیم. البته غصه نمی خورم ولی نمی تونم بخوابم. از شب همینطور تو نی نی سایت می چرخم و کامنت میزارم 

از مصلحتش قطعا مطمئن مطمئنم ولی دیگه خودت می دونی ما انسان ها گاهی دیوونه میشیم ک الکی بشینیم غصه بخ ...

بنظرم همین محیط ها و گروه های مجازی خودش سم خالصه بیشتر نا امیدت میکنه به جای همینا استراحت شبانه کامل داشته باش قطعا روی باروری تاثیر داره 

اللهم عجل لولیک الفرج