2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید گلم مگه چی نشون داد ناراحت نشی ها آخه خودم چند مدت پیش آزمایش دادم و تو آزمایش مشکوک به سرطا ...

می خواستم آی یو آی کنم این ماه. همسرم ضعف اسپرم داره خودم خوب بودم همیشه. مخصوصا اگر قرص لتروزل مصرف می کردم دوتا فولی 20 و 21 داشتم این ماه  دارو مصرف کردم فولی هام متعدد بود ک بزرگترینش 12 بود دوباره سه تا امپول Hmg  داد دوباره شد 13 و 14. دفعه بعد رفتم سونو فولیکول ها شده بود 7 و 11 تخم گذاری ام نکردم 

نمی دونم شنیدی یا نه ولی من خودم از قانون جذب استفاده می کنم و نتایج زیادی هم گرفتم و می دونم نباید منفی فکر کنم و احساس بد داشته باشم. ته قلبم ایمان داره ک مصلحت هس و بهترین اتفاق ها میوفته برام ولی بازم خیلی نمی تونم خودمو کنترل کنم دو شبه بهم ریختم 

می خواستم آی یو آی کنم این ماه. همسرم ضعف اسپرم داره خودم خوب بودم همیشه. مخصوصا اگر قرص لتروزل مصرف ...

حتما یه مصلحتی هست نگران نباش توکل کن به خدا 

هرموقع بچه روزی خور دنیا باشه میاد 

فقط استرس نداشته باش همه چی درست میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
حتما یه مصلحتی هست نگران نباش توکل کن به خدا  هرموقع بچه روزی خور دنیا باشه میاد  فقط اس ...

صد در صد گلم ولی بازم صبح تا شب ک سرگرمم شب ک میشه یکم فکری میشم هی تو نی نی سایت می چرخم 

می خواستم آی یو آی کنم این ماه. همسرم ضعف اسپرم داره خودم خوب بودم همیشه. مخصوصا اگر قرص لتروزل مصرف ...

انشاالله که بزودی زود دامن تو و من و همه منتظرا سبز بشه و از شر دکتر رفتن خلاص بشیم که دقمون دادن

نمی دونم شنیدی یا نه ولی من خودم از قانون جذب استفاده می کنم و نتایج زیادی هم گرفتم و می دونم نباید ...

طبیعیه به هم ریخته باشی ولی نذار ادامه دار بشه کم کم فراموشش کن فکرای خوب کن 

ما اول زندگیمون دکتر گفت کلا بچه دار نمیشین برین دنبال ای وی اف حتی ای یو آی رو پیشنهاد نداد ولی من گفتم نه فعلا یکی دوسال از خدا طبیعی میخایم اگه نشد بعد... 

توکل کردیم به خدا و از خودش خواستیم و انرژی منفی رو از خودمون دور کردیم شکر خدا بعد یک سال طبیعی باردار شدم 

آن شاالله برا شمام همینطور میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج