2777
2789

این رژ رو بدم بره 

من فکر کردم شاه توتی هسش بعد دیدم نه اونی که من میخوام نی و اصلا به من نمیاد شایدم چون خوشم نمیاد این حس رو دارم وگرنه مامانم میگه خوبه  

حیف عکس نمیتونم با لینک بدم سایتم  همش ارور میده  

رنگش بین بنفش و سرخابیه پررنگ هسش تیره س یه کم رنگش سرد و مرده هسش  

به نظرتون به چه رنگ پوستی میاد؟ 

نمیدونم به دوستم بدم یا دختر عمه ای کسی 

گفتم به هر کی به پوستش بیاد میدم  بره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
به کسی که پوستش روشنه

خودم سفیدم اصلا نمیاد از این رنگاست که یه تضاد بدی داره با پوست 

نو نوعه من که پول دادم اقلا بدم به کسی 

ولی فک کنم به احدی نمیاد 😤

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم سفیدم اصلا نمیاد از این رنگاست که یه تضاد بدی داره با پوست  نو نوعه من که پول دادم اقلا ب ...

😅

اوو پس رنگ عجیبی داره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
😅 اوو پس رنگ عجیبی داره

اره اولش گولم زد گفتم چقد قشنگه این چقدر نازه

بعد که رو لبم زدم دیدم یه جوریه اصلا  صورتم مثل این نامادری سفید برفی یه جور خبیث کرد شبیه جادوگرا 

موندم به کی بدم بهش بیاد🤦🏼😂 

به پوست رنگ پریده و سفید

نه خواهر شبیه جادوگرام کرد سر همین میخوام بدمش به کسی 

ولی نمیدونم به کی میاد 

اره اولش گولم زد گفتم چقد قشنگه این چقدر نازه بعد که رو لبم زدم دیدم یه جوریه اصلا  صورتم مثل ...

😅😄 ازش به عنوان سایه استفاده کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اره اولش گولم زد گفتم چقد قشنگه این چقدر نازه بعد که رو لبم زدم دیدم یه جوریه اصلا  صورتم مثل ...

🤣🤣🤣🤣 کمرنگ تر بزن ببین چطوره ملایم بزن خخخ

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

منم یدونه خط لب برداشتم همین رنگی اولش گفتم حتما خیلی نازه 

بعد ک زدم دیدم دور لبم سیاه شد 😁😁😁 آنقدر بد بود پرتش کردم اونور خخخ

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
🤣🤣🤣🤣 کمرنگ تر بزن ببین چطوره ملایم بزن خخخ

به شُت زدم بعد رو گونه امتحان کردم خوب نبود ولی بد هم  نبود 😂🤣همون خیراتش کنم بهتره