2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزدیم بهم خورده حال روحیم افتضاحه نمی‌دونم چیکار کنم 

با دوتا بچه جدا می‌شدی بهتر بود؟

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

صبر کن یه روزی حکمتشو میفهمی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان دقیقا میدونم چه حالی داری چون خواهرم گذرونده این روزارو ! با پسرخالم نامزد بود بدون هیچ توضیحی به هم زد که البته بعدا فهمیدیم با همکلاسیش دوس شده و افتاده دنبال اون! خواهرم خیلی حالش بد بود چه روزا و شبای تلخی داشت ولی خدارو شکر ازدواجی کرد که اون الدنگ که ولش کرد به خاک کفش شوهر خواهرمم نمیرسه میخوام بگم خودتو اذیت نکن شاید الان فکر کنی دنیا به اخر رسیده ولی روزی میاد که خدارو شکر میکنی اون ولت کرد

😭😭😭💔💔نمیدونم حالم بده چیکارکنم خوب بشم 

واقعا الان باید خوشحال باشی که قبل رسمی شدن ذاتشونو نشون دادن  معلوم نبود این همه جهیزیه می‌دادی خرج میکردی و چندین سال عمرتو با زجر زندگی میکردی... نگران نباش انشالله یه خواستگار خیلی بهتر میاد برات

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫