روتین پوست زیاد ندارم من گاهی ماسک خونگی میذارم،پوستم خیلی گردن کلفته که صاف مونده با این اوضاعم
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
روتین پوستی ندارم با ارایش میخوابم همین الانم کرم پودر دارم میرم کاشت مژه ریمل نمیزنم کرم پودرمم بر ...
منافذت باز میشه😥
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
اگه میتونستم هر هفته میرفتم فیشیال ولی گرونه یه تومن دادم محصول پوستی برای ارایش پاک کردن ولی اصلا ...
وقتی روتین پوستی داشته باشی زیاد نیازی به فیشیال نداری دیگه