2777
2789
عنوان

کیا نزدیک زایمانن؟

248 بازدید | 32 پست

چرا اینقدر این هفته های آخر دیر میگذره کلافه شدم اوف

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🦦باردار که نیستم اما خسته نباشید میگم به باردار ها

سلامت باشی 😂😂

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
من دوساعت دیگه باید برم بیمارستان

خوش به حالت خواهر 

اول برای همه منتظرا دعا کن 

بعدش هم دعا کن منم بچه امو سلام بغل بگیرم 

تا میتونی این روزا رو بخواب

واسه خودت وقت بذار

به تنهایی و سکوت خونه عشق بورز

چون بعدش دیگه تجربشون نمیکنی😁🥲

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
منم باردارم دندون دردم نمیزاره بخوابم

اخی چند هفته ای 

تا میتونی این روزا رو بخواب واسه خودت وقت بذار به تنهایی و سکوت خونه عشق بورز چون بعدش دیگه تج ...

همه میگن 😂 اما حس مادرانه ام نمی‌ذاره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز