2777
2789
عنوان

وکس و حساسیت

692 بازدید | 22 پست

بعد از مدتها امروز صورتمو وکس کردم با توجه به تعریفی ک آرایشگر کرد از وکس که حساسیت نمیده و چون تجربه حساسیت رو داشتم با وکس برام انجام داد و صورتم که ی جوش هم نداشت ریخته بیرون الان قرمز شده و روی گونه هام جوش زده و خارش داره راهکار هست الان ۸ ساعت هست اما خوب نشده خارش و حساسیتی ک داده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توصیم بهت

کلا وکس نکن چربی زیر پوستی رو خالی میکنه و پوست شل میشه،حتی اگه هر ۴ ماه ۱ بار بزنی

من‌چربی زیر پوستم خالی شد صورتم بهم ریخت،کلی دردسر گشیدم تا مثل قبلش شد...

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
اصلا آب نزن صورتت بدتر میشه پماد ان ان بزن یا کلین د مای سین

مرسی عزیزم نه اصلا نشستم 

حتما الان میزنم خدا کنه خوب بشه 

وای من اصلا صورتم موهاش بوره خام آرایشگر شدما

توصیم بهت کلا وکس نکن چربی زیر پوستی رو خالی میکنه و پوست شل میشه،حتی اگه هر ۴ ماه ۱ بار بزنی ...

ببین کن تا ب الان دفعه ۳ هست ک تو عمرم موی صورتم رپ وکس کردم تا ب الان بند هم ننداخته بودم چون موهای صورتم بوره اصلا پیدا نیست 

مرسی از توصیه ات عزیزم درست میگین

ببین کن تا ب الان دفعه ۳ هست ک تو عمرم موی صورتم رپ وکس کردم تا ب الان بند هم ننداخته بودم چون موهای ...

گلاب بزن احتمالا بهتر میشی

حیف صورتته وکس نزن

ولی وکس عدسی برای نقاط حساس خصوصی خیلی خوبه،درد داره ولی خیلی خوبه!امتحان کن حتما

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما