2777
2789
عنوان

بیاید معدل ۹ ، ۱۰ ، ۱۱ خودم رو براتون بگم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 33 پست
دقیقا

حتی طول ترم میخونی بازم جوابگو نیست قشنگ پاره کنی باید خودتو

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه  انشاءالله دوازدهم بترکونی

اگه ادم شده باشم😢😢

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

مگه الان یازدهم رو تموم نکردی؟ پس شما کنکوری ۱۴۰۳ هستی ، اونی که دهم رو تموم کرده تازه میشه کنکوری ۱ ...

اخه میدونی با خودم میگم اگ ۴۰۳ قبول نشدم چی🤦🏻‍♀️

نهم . تقصیرخودم بود شب امتحان ریاضی هیییچییی نخوندم

نهم ایرادی نداره بنظر من هفتم هشتم نهم نوبت اول درس خوندن حرومه

فقط نوبت دوم نهم و دبیرستان مهمه همین

حتی طول ترم میخونی بازم جوابگو نیست قشنگ پاره کنی باید خودتو

اصلا همینجور مرور میخواد ، شبش از ساعت ۸ تا ۱۲ ۱ ۲ مثلا میشینی تاریخ میخونی صبح فردا معلم ازت میپرسه هنگ میکنی یا طول میکشه تا یادت بیاد تیکه تیکه میگی، حتما باید ۲ بار بخونی و مرور کنی اصلا راهنمایی اینجور نبود ، نهم  که عالی گذشت دهم هم خوب بود ولی یازدهم که کاملا حضوری بود داشتم گیر می‌افتادم،  تقریبا من همه ی سال تحصیلی شب ها بیدار بودم درس میخوندن چون نمیرسیدم تموم کنم🥴😔😔😔😔😔

اصلا همینجور مرور میخواد ، شبش از ساعت ۸ تا ۱۲ ۱ ۲ مثلا میشینی تاریخ میخونی صبح فردا معلم ازت میپرسه ...

تاریخو چقد حق گفتی😐😐😐فک کن من از همون صب تو سرویس کتابارو برمیداشتم تا زنگ اول مرور میکردم ، زنگ دوم درس اون یکی زنگو مرور میکردم ، همه زنگ تفریحام اینجوری میگذشت 😐😐

اصلا همینجور مرور میخواد ، شبش از ساعت ۸ تا ۱۲ ۱ ۲ مثلا میشینی تاریخ میخونی صبح فردا معلم ازت میپرسه ...

منم تا۳ شب میخوندم ۲ ساعت میخوابیدم ۵ بیدار میشدم تا امتحان فقططط میخوندم

معدل یازدهم ؟نوبت اول ۱۹/۵۰ نوبت دوم ۱۹/۱۰ نوبت دوم میخوندم ولی نمیرسیدم مرور کنم... 

دمت گرم عالیه😁❤️🌱اره واقعا ممکنه بگن انسانی راحته ولی حجم درساش زیاده