2777
2789
عنوان

کیا ماما هستن یه سوال دارم

192 بازدید | 22 پست

دخترم رفت تو حیاط منم چنددیقه بعد پشت سرش رفتم پایین دیدم ی ک.ان.دوم دستشه داره بازی میکنه میگفت افتاده بود تو حیاد داشت داخلش آب میریخت بازی میکرد من نفهمیدم چیکار کنم فقط از دستش گرفتم انداختم بیرون اومدم دستاشوشستم حالا دیگه نمیدونم تو اون چند دیقه با اون چیکار کرده بنظرتون اگ کسی ک اونو استفاده کرده مریضی داشته باشه منتقل میشه؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم دکتر زنانه

بستگی به این داره که بعد استفاده چند دقیقه گذشته که دخترتون بهش دست زده امکانش هست

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

وایتکس میزدی دستشو ضد عفونی میزدی فقط با یه شستن اکتفا کردی

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
نه عزيزم نگران نباش احتمالا مال چنددد روز پيش بوده بعدم دستش گرفته زخم اينا كه نبوده از روي پوست كه ...

نه برا چن روز نبوده برا همون روز بوده چون تا دیروز من چیزی ندیدم

وایتکس؟؟؟؟؟؟

اره وایتکس بزن حتما تا ضد عفونی شه

مادرم دکتر زنانه بستگی به این داره که بعد استفاده چند دقیقه گذشته که دخترتون بهش دست زده امکانش هست

مثلا باید چقد میگذشته الان باید چیکار کنم آزمایشی چیزی هست ببرم؟؟؟

مثلا باید چقد میگذشته الان باید چیکار کنم آزمایشی چیزی هست ببرم؟؟؟

مثلا پنج دقیقه نه آزمایش نمیخواد انشالله که چیزی نیست

همش بايد تن و بدنمون بلرزه ما مامانا

ببين عزيزم

اول كه همه كه مشكل ندارن ٩٠٪؜ واسه پيشگيري از بارداري استفاده ميكنن

بعدم همون لحظه كه ننداخته بره مال قبل بوده افتاب خورده و ….

دختر شما هم كه با دستش برداشته دست نكرده توش كه با مايع تماس داشته باشه

به اين فك كن كه 

اگه طرف مريض بوده باشه و همون لحظه انداخته باشه و دخترشما هم دستش زخم بوده و دست كرده داخلش….امكان خطر هست

اينا همش زير نيم درصد ميشه احتمالش پس اصلا نگران نباش