2777
2789

رمز اینستا شوهرمو دارم نمیدونه خودش.قبلا برا زن همسایه که میکاپ کاره پیجشم بازه کلیپی چیزی میفرستاد اما فالوش نکرده بود که من نفهمم زنه محل نداد یه مدت بیخیال شد .امروز زنه استوری درمورد اعتقاد به امام حسین گذاشته بود شوهرمم گفت اخه خرافاته و‌کی ۱۴۰۰ سال پیشو دیده.هی بحث کردن زنه گفت شما یکیو دوس داشته باشید بهتون بگن خرافاته پشیمون میشید؟؟اینم گفت من یکیو خیلی خیلی دوس دازم وقتی میبینمش قلبم تند میزنه و صداشو مبشنوم و اون روز پر انرژی ام .منظور به زنه بود زنه شوهر و دوتا بچه داره .چیزی جوابش نداد با خوندن پیامش تپش قلب گرفتم حالم بده.باید برم به روش بیارم همین امشب وگرنه تا صبح پس میفتم.چه جوری برم بهش بگم.چندروز دیگه هم از اینجا جا به جا میشیم.زنه اگه کرم نداره چرا بلاکش نمیکنه.نمیتونم وایسم ببینم باز چت ازشون فقط بگیذ برم چه جوری بگم بهش .سر درد شدید گرفتم...یه حرف محبت امیز به من نمیزنه اونوقت عاشق زن متاهل همسایه شده .عذابع واقعا.اومد خونه یاذش رفتع بود پاک کنه پیاماشو دستشویی رفت دستپاچه بود سریع اومدبیرون نرم سراغ گوشیش.چه تهدیدی کنم بچه دستمو بسته.رفتم تو اتاق فقط دازم گریه میکنم.بدترین درد خیانته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ببخشید شوهرت کثافته محضه

و اون زنم عجب زنی

داره دم از اعتقادات و محرم میزنه بعد استوری گذاشته سر همینم لاس زده با شوهرت

این عزاداریش قبول باشه!!!!

میتونست همون اول بلاک کنه

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

سلیطه بازی درار بترسه کوتاه‌ بیایی گریه کنی تمومه پرو میشه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.