2777
2789
عنوان

جواب نمونه کی میاد پس🥲

123 بازدید | 13 پست

دارم سکته میکنم خیلی میترسم قبول نشم قبلا خودم خیلی دوست داشتم الان بحث آبروم پیش مامان بابا و خوانوادس 😐💔هییییی قبول نشم خیلی ناراحت میشن اینهمه زحمت کشیدن برام آخه...

چیکار کنم انقد استرس میکشم که دارم دیوونه  میشم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای بری دهم چ کتابایی خوندی شنیدم فقط کتب درسی و اون کتاب ۳۱+۱استان کافیه درسته ؟

برا نمونه اره ۳۱ استان خوندم ولی برا جمعبندی خوبه مثبت دوران امتحانا یا زمانی که همه درسا رو خوندی وسط سال بدرد نمیخوره بعد من آی کیو هم داشتم اونم خیلی خوب بود نمونه اگه بخونی عمومیاش تقریبا اوک فق ریاضی و علوم و کار کن که سخته یذره

ماشالا😎😍😂 ایشالا همیشه موفق باشی❤️

اره ما اینیم دیگه🌚😁😂مرسیییی همچنیننن فقط از من به تو نصیحت قبول شدی حتما پیشخوانی داشته باش که همه تو کلاس خرخونن من نداشتم یکم طول کشید تا فهمیدم چجوری درس بخونم بیام بالا😅😂

یک عددintp:))))