2777
2789
عنوان

یه پسری هست

284 بازدید | 27 پست

ما پزشکی میخونیم اینترنیم 

پسره ترم بالاییه فک کنم یکی دوترم بعد خوشگل و خوشتیپه یه شب باهم کشیک بودیم خواستم به اون یکی پسره که باهامون هم کشیک بود زنگ بزنم بگم چرا دیر اومد برگشت بهم گفت با گوشی خودت زنگ نزن خودم با گوشی بیمارستان زنگ بزن بعد یه دفعه ای گفت بدع خودم هم حرف بزنم من چقد خوشم اومد چون اون پسره بهم زور میگفت اون روز  هر چتد اون شب اولین بار بود کلا باهاش برخورد داشتم باهام خیلی خوب بود کاش دوسم داشت هر چند حس میکنم پولدوسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف و حدیث هایی که در مورد شیف شب هست 

واقعیت داره یا شایعست ؟ 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
پسرا بعضیاشون از این حرکات زیاد میزنن دل نبند خواهشا

ارع خیلیییی و من اصلا برام مهم نیست اخه این خداییش خوشگل و خوشتیپه و اخلاق خاصی داره قبل اینکه اینم بگم روش کراش زدا بودم ولی خوب منم برام مهم نیست بهش اصلا فک نمیکنم ولی خوب یه ارزو تو ذهنم 

حرف و حدیث هایی که در مورد شیف شب هست  واقعیت داره یا شایعست ؟

نه بابا چه فرقی داره روز یاشب .اتفاقا شب که کلا از خستگی در حال مرگیم اابته بستگی به ادم ها داره نه ربطی به شیفت شب داره نه حتی شغل 

ارع خیلیییی و من اصلا برام مهم نیست اخه این خداییش خوشگل و خوشتیپه و اخلاق خاصی داره قبل اینکه اینم ...

ببین منم تو شرایطی دقیقا مشابه تو بودم و باعث شد از اون پسر بازی بخورم پس حتما خیلی حواستو جمع کن

اصلا تو فکر و خیال و رویا نرو و خودتو کنارش تصور نکن چون باعث میشه در مقابلش رفتار های اشتباهی نشون بدی و بازی بخوری

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂