2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اینو میتونم بگم 

دغدغه ها و نگرانی هاتو یه جا بنویس و سعی کن بعد از یه مدت بری سراغش اونوقت ب خودت میخندی که بخاطر چیا نگران بودی و وحود خدا رو از یاد برده بودی...

چند وقت پیش یه نذری کردم و تاریخ شروعش و نیتم رو یاداشت کردم دیروز اتفاقی خوردم به اون یاداشت و دیدم خیلی وقته اون دغدغم حل شده...این نیز بگذرد...

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

هیچوقت منتظر شنبه نمون ک شروع کنی و حتمااا ورزش کن از همین الان بصورت مرتب 

سعی کن ب هیچکی اعتماد نکنی و تا وقتی ازت سوالی نپرسیدن نظر و راهنماییتو بهشون نگو تا وقتی ک حرف میزنی براشون اهمیت داشته باشه

نذار ازت سواستفاده بشه اما این به معنی بدجنس و خودخواه بودنم نیست همیشه خوب و مهربون باشه ک خدا ب زندگیت همه مهربونیارو برمیگردونه صدبرابر بیشتر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز