2777
2789
فدات عزیزم  درد داره یا زخم میشه ؟؟؟چند روز طول میکشه خوب بشه ؟چند جلسه باید بری؟؟هزینش رو هم ...

درد کم داره بی حسی می زنند الان قیمت ندارم چرا ی دکتر برای پوستت نمی ری تهرانی ی دکتر عالی بهت معرفی کنم بری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عزیرم تهرانم محل مادکتر خوبی نداره  شما کی انجام دادیم؟؟

برو مطب دکتر توسلیان باید با چشم خودت ببینی رضایت مریضاشو این دکتر نابغست هم خ مختاری راه آهن  مطب داره هم زغفرانیه ببین کدوم راحت تری  .من ۲سال پیش انجام دادم 

برای سما هزینش چه قدر شد  ممنونتم گلم❤❤❤

۲سال پیش انجام دادم ۲تومن من پیش این دکتر نرفتم برای مزو به طور تصادفی داخل مترو ی خانومه برای جوش دخترم بهم آدرس داد رفتم خدا خیرش بده 

جانم من شبها ساعت ۱۰ هستم 

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم، قبلا از طریق شما ایدی تلگرام سادات خانم رو داشتم، متاسفانه اون ایدی الان میزنه حذف کاربری، از طرفی مشکل بزرگی محل کارم برام درست کردن، از ایشون راهنمایی میخوام، راه ارتباطی با ایشون داری؟ اسمم لیلاهستش، پارسال پیام بهشون دادم

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم، قبلا از طریق شما ایدی تلگرام سادات خانم رو داشتم، متاسفانه اون ایدی الان می ...

عزیزم منم خودم ی مشگل داشتم ازشون سوال کردم گفتن ی آقایی براش مزاحمت ایجاد کرده بود دیگه کارنمی کنه تلفنشم واگذارشده ی خطم داشتم ازش خاموشه حذف کاربری کرده