2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوش به حالت،من قدم ۱۶۰ هست وزنم ۵۸ بود  الان فکر کنم ۶۳ یا ۶۴ شده

خب چون عمل کردی نمیتونی بری باشگاه 

دارو الکی هم نخور بیشتر ضرر کنی 

فقط میتونی کمتر بخوری

کسی که زیاد منم منم میکنه و حرف تو کتش نمیره رو جدی نگیرید تاکسی خالی بوق زیاد میزنه☺️
کیسه عزیزم بیشتر توضیح بدی

فستینگ یعنی شما ۱۶ ساعت در روز هیچی نمیخوری فقط آب چای تلخ و قهوه تلخ بعد ۸ ساعت میتونی غذا بخوری اما فقط غذاهای سالم گوشت مرغ تخم مرغ گوشت قرمز و سبزیجات و ۸ قاشق برنج . ۳ روز در هفته اینکارو انجام میدی خیلی زود لاغر میشی 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

فقط ورزش خوب آدمو لاغر می‌کنه😍

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
فستینگ ۳ روز در هفته و لوکرب 

عزیزم میشه این رژیم رو دقیق بگی تو فستینگ مجازی چقد کالری بخوری روزا دیگه غیر این ۳ روز چی چقد باید کارلری بخوری 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
عزیزم میشه این رژیم رو دقیق بگی تو فستینگ مجازی چقد کالری بخوری روزا دیگه غیر این ۳ روز چی چقد باید ...

فستینگ یعنی شما شب ساعت ۸ که شام خوردی تا فرداظهر  ساعت ۱۲ هیچی نمیخوری فقط آب و چای و قهوه تلخ ساعت۱۲ یک ناهار با پروتئین زیاد و چربی متعادل و کربوهیدرات کم میخوری باز از ناهار تا فردا ۸ صبح فقط اب و چای و قهوه تلخ  این میشه یک روز یا ۲۴ ساعت فست 

روزهایی که فست نیستی فقط ۳ وعده غذایی تو میخوری 

یک صبحانه پروتئینی مثلا دوتا تخم مرغ ابپز و یکم کره گاوی با کربوهیدرات خیلییی کم مثلا نصف کف دست نون میخوری  بعد تا ناهار چیزی نمیخوری ناهار ۶ قاشق برنج نصف ران مرغ با سبزی خوردن و ترشی باز تا شام که میتونی خوراک لوبیا یا ماهی یا کباب تابه ای باز هم با سبزی خوردن یا سالاد فصل و ترشی 

به هیچ عنوان از قندهای مصنوعی استفاده نکن 

بیسکویت کیک شیرینی و .... ممنوع 

ماکارونی کلا ممنوع نون خیلی کم ، سیب زمینی و برنج در حد روزی یکدونه آبپز یا ۶ قاشق برنج 

سبزی و سالاد و ترشی حتما حتما استفاده کن 

کالری ت با توجه به وزن و قدت باید محاسبه بشه که نرم افزارهای کالری شماری مثل زیره و مانکن و... کمکت می کنه 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه