2777
2789
عنوان

از چه ختمی حاجت محال و سخت گرفتین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست
روش خواندن نماز امام جواد (ع) در روز چهارشنبه و توسل به آن حضرت

دو رکعت نماز به نیت توسل به امام جواد (ع) می‌خوانید، در رکعت اول سوره حمد و سوره قدر خوانده می‌شود و ‏در رکعت دوم سوره حمد و سوره کوثر را قرائت کنید.

سپس‎ ‎در قنوت، سه مرتبه آیه امن ‏یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء را می‌خوانید‎ ‎و‎ ‎بعد از اینکه سلام نماز را گفتید، به سجده می‌روید و با تضرع، اشک چشم و خشوع ۹ ‏مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی را از ته دل بخوانید و حاجات خود را از خدا طلب کنید. ‏

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه لطفا دقیق توضیح بدی چه کارایی کردی🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️ تعداد یس و روش خواندن نماز و تعداد عدد ...

سه تا یاسین نذر امام جواد کردم تعدادش باخودته قبل گرفتن حاجت من خوندمشون میتونی دوتاشو بخونی ی دونشو بعد از گرفتن حاجت بخونی این یکی

دوم هم نماز هدیه ب امام جواد

روز چهارشنبه بعد از نماز عصر ۲ رکعت نماز مث نماز صبح میخونی نیت نماز هم هدیه ب امام جواد هست 

بعد از نماز بدون اینکه از جات پاشی یا با کسی حرف بزنی سر سجاده ۱۴۶ مرتبه میگی ماشا الله لا حول و لا قوه الا بالله همین 

بعد امام جواد واسطه قرار میدی حاجتت رو از خدا میخای

شکوفه بزن سبز شو
سه تا یاسین نذر امام جواد کردم تعدادش باخودته قبل گرفتن حاجت من خوندمشون میتونی دوتاشو بخونی ی دونشو ...

فدات بشم مهربون خیلییی ممنونم 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

راستی یه سوال دیگه، یه جا خوندم خیلی وقتا نماز که نخونی یا اول وقت نخونی یه سری حاجتا قبول نمیشن، شما نمازاتون در چه حاله

فدات بشم مهربون خیلییی ممنونم 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻 راستی یه سوال دیگه، یه جا خوندم خیلی وقتا نماز که ...

من سعی میکنم بخونم اما نماز قضا هم دارم شمام نذر کن ایشالا بخونی ک بخدا نزدیک تر بشی

شکوفه بزن سبز شو