2777
2789
عنوان

از مادر شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم مشکلم همینه واقعا اذییت میشم اصلا مشکل من محبتش نیس مشکل من عشوه گریشه که واقعا شورشو در اورد ...

درسته ازیت میشید ولی خدارشکرکن با عشوه گریشه رفع میشه اگه بددهن فهشی بود چیکار می کردی

خب منم مشکلم همینه واقعا اذییت میشم اصلا مشکل من محبتش نیس مشکل من عشوه گریشه که واقعا شورشو در اورد ...

اون زنانگیش زیاده خیلیها هستن از نظر سنی سن بالا هستن اما عشوه وزنانگیشون از یه دختر ۱۸ ساله بیشتر زنان الفا که همه زنا بهشون حسادت دارن 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
پسرشه ایرادی نداره

سلام عزیزم خوبی؟چخبرا؟حاله گل پسرت چطوره؟چن وقت پیش درخواست دوستی دادی نشد قبول کنم سایت خرابه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اسم اين كار چيه ؟ من ميگم حسادت . شما ميگي چي ؟ 

اره مادری که پسرشو بخواد از راه درستش میشه محبت کنه حتما ک نباید این کارارو بکنه

فک میکنن ما با محبت مادر فرزندی مشکل داریم در صورتی که اینجوری نیست

سلام عزیزم خوبی؟چخبرا؟حاله گل پسرت چطوره؟چن وقت پیش درخواست دوستی دادی نشد قبول کنم سایت خرابه

سلام عزیزم ممنون ازاحوال پرسیت.. پسرمم دست بوسته

تعریفی نداره حالم الانم تو این شبا خیلی دلم میگیره 

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏
سلام عزیزم ممنون ازاحوال پرسیت.. پسرمم دست بوسته تعریفی نداره حالم الانم تو این شبا خیلی دلم میگیره ...

قربونت سلامت باشید💜🌸انشالله ب حق این شبای عزیز آرامش ب زندگیتون برگرده💜

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

قربونت سلامت باشید💜🌸انشالله ب حق این شبای عزیز آرامش ب زندگیتون برگرده💜

ممنون مهربون. انشالله دعاهای خوبت صدبرابرش برگرده به زندگی خودت بحق حسین🌹🌹🌹🙏

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏
اره مادری که پسرشو بخواد از راه درستش میشه محبت کنه حتما ک نباید این کارارو بکنه فک میکنن ما با محب ...

البته تجربه ثابت كرده همسرهايي كه در اين حد از حساسيت هستن عشقشون واقعي تره . به قول حميرا عشق زياد حسودي مياره . 

البته تجربه ثابت كرده همسرهايي كه در اين حد از حساسيت هستن عشقشون واقعي تره . به قول حميرا عشق زياد ...

اره من خودم اینقدر شوهر مو دوست دارم نمیتونم ثانیه ای تحمل کنم این رفتارارو ولی اتفاقا مادرشوهرم بخاطر اینک من شوهرمو خیلی دوست دارم حسودی میکنه و میخواد یجوری کخ بریزه وگرنه کسی منکر رابطه مادر فرزندی نیس