2777
2789
عنوان

حاجت روا

151 بازدید | 3 پست

خدا یا قسمت میدم به این روزای عزیزت خودت گره گشای مشکلاتمون باش خدایا قسمت میدم به ۵ آل عبات خودت عاقبت بخیرمون کن خدا جونم قسمت میدم به ۱۴ معصومت درست بنده خوبی واست نیستم و پر از گناهم ولی تو مهربون وبخشنده ای قسمت میدم خودت معجزه تو زندگیم نشونم بده خدایاجونم قسمت میدم خودت به داد دل شکستم برس خدا جونم قسمت میدم به پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا گناهمو بریز ولی آبروم رو نریز خداجون التماست میکنم خودت دستامو بگیر و یه جور بلندم کن بذار همه ببینن منم خدایی دارم خدای من پیش همه رو سفیدم کن خدایا به بزرگیت قسم خودت صدامو بشنو 💔عزیزای دلم ازتون خواهش میکنم واسه منه بنده حقیرم دعا کنید بلکه خدا صدای یکی از شماهارو شنید انشالله همه اتون حاجت روا بشین 

یا ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی حاجتمو دست ازسرت بر نمیدارم 😭😭😭😭😭😭💔💔💔

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

برات حمد خوندم گلم ❤ امام حسین ع کشتی نجاته الهی تورم نجات بده

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربونت برم من الهی حاجت روا بشی🫂

عزیزمی❤💞روسفیدشی

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
2790
2778
2791
2779
2792