2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اسم عشوه میاد یاد یه کار بر میفتم میگفت سرمو کج کنم با موهام ور برم برم جلو شوهرم منو دکتر اورتوپدی میبره 

عشوه ذاتیه عزیزم بعضی صدای نازک ندارن ولی عشوه دارن 

زیاد برقص زیاد 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

الان همه میان میگن ما عشوه ای هستیم زاتا

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

رفتارای ناز. راستش بهت باید بیاد هر کسی بهش نمیاد. یکم حرکاتت رو اروم تر کن، اروم تر راه برو، اروم‌تر صحبت کن، با احترام برخورد کن، لبخند بزن، حتی اگه می‌تونی اروم تر پلک بزن.

نههه ذاتیه بخدااا خودتون صدا نازک نکنید شبیهه جیرجیرک میشه

بخدا راست میگید 

من همسرم بهم میگه  یه پا مردی  واسه خودت🤣

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
رفتارای ناز. راستش بهت باید بیاد هر کسی بهش نمیاد. یکم حرکاتت رو اروم تر کن، اروم تر راه برو، اروم‌ت ...

منو گذاشتن  رو دور  تند 

بعد ولم  کردن 😭

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

عشوه یعنی نگاه کردن به گوشه ی بالای خط افق در حالیکه پشت چشم نازک شده و کمی گوشه ی لب ها با لبخند ملیح رو به بالا خم میشود. فرد عشوه گرنده باید همزمان که به فرد عشوه پذیر با رعایت این اصول نگاه میکند، اندکی صدایش را نازکتر کرده و آرام و لوس حرفش را بیان کند و همزمان تکان کوچکی به گردن و شانه اش هم بدهد. اگر کسی ذاتا توانایی عشوه آمدن نداشته باشد بهتر است به کل از انجام این کار خودداری کند. زیرا عشوه گری غیراصولی از سمی ترین و حال به هم زن ترین رفتارهاست ☺️ 

عشوه یعنی نگاه کردن به گوشه ی بالای خط افق در حالیکه پشت چشم نازک شده و کمی گوشه ی لب ها با لبخند مل ...

حالا همه دارن با ناز اینارو میخونن🤣