2777
2789

ینی میشع؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله...حرکت کرانچ مار کبرا هر روز به مدت ۱۵ دقیقه دستشون بکن ۲ سانت هم بلند میشی عزیزم فقط چند سالتون ...

سلام من یک هفتس رفتم تو 19 سالگی 

20 کیلو اضافه وزن دارم 80 ام قدم 158 عه

میخواستم بدونم 20 کیلو کم کنم چقد ممکنه رو قدم تاثیر داشته باشه 

بعد کاهش وزنم هم میخوام برم دکتر برای صفحات رشد و... ولی مطمئنم بسته شده 

خلاصه با ورزش و تغدیه چقد میتونم اضافه کنم😓حاضرم 6 ماه هر روز انجام بدم سخت ترین حرکاتو 4،5 سانتی بلند شه 😭

ببخشید دستمون بلند میشه؟؟

دست رو نمیتونم توضیح بدم برنامه ورزش برای بانوان رو نصب کنین بعد داخلش ورزش برای دست رو برین هم لاغر تر میشه هم بلند میشه بخواین میتونین عضله ای هم کنین رژیم هم خواستین بدون پول میگم فقط سنتون و اون قسمت ک می‌خواین لاغر بشه رو بگید بهم

دست رو نمیتونم توضیح بدم برنامه ورزش برای بانوان رو نصب کنین بعد داخلش ورزش برای دست رو برین هم لاغر ...

ن اسی نوشته دستموم بلند میشه نمیدونم اشتباه تایپیه چیه

گفتم این حرکت برای قد بلند شدن یا بلند شدن دست 😂

کاربری دست دو

سلام من یک هفتس رفتم تو 19 سالگی  20 کیلو اضافه وزن دارم 80 ام قدم 158 عه میخواستم بدونم 20 ک ...

الهی...هر روز ماست بخور بعد اینکه حرکت کرانچ معکوس و مار کبرا پرش طناب زدن و دمبل و کرانچ ستاره ای عالین تست کنین رژیم ۱۶ ۸ بگیرین یعنی تو روز هشت ساعت غذاهای مفید و سالم بخورید ۱۶ ساعت قهوه و آب فقط بخورید رعایت کن تغییر رو متوجه میشی بنظرم اراده هم داری

ن اسی نوشته دستموم بلند میشه نمیدونم اشتباه تایپیه چیه گفتم این حرکت برای قد بلند شدن یا بلند شد ...

اره مخصوصا مار کبرا ک برای تموم قسمت بدن عالیه و موجب بلند شدن قد میشه

الهی...هر روز ماست بخور بعد اینکه حرکت کرانچ معکوس و مار کبرا پرش طناب زدن و دمبل و کرانچ ستاره ای ع ...

باور کن حاضرم هر کاری کنم بلند تر بشه قدم 

من رشتم تربیت بدنیه قراره معلم ورزش بشم 

اصلا حس خوبی ندارم قدم نسبت بقیه کوتاه باشه 

باور کن حاضرم هر کاری کنم بلند تر بشه قدم  من رشتم تربیت بدنیه قراره معلم ورزش بشم  اصلا ...

ام فقط مال شمارو پاسخ میدم ببینید شما ۲ کیلو کم کنین اوکیه اما وزن زیبایی تون باید ۶ کیلو کم کنید ک اصلا نترس تو ی ماه هم حتی میتونی ۱۰ کیلو کم کنی بدون عوارض و بدون بازگشت خواستی گلم تاپیک ساعت ۱۲ منو بخون