2777
2789
عنوان

حلال نمیکنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 39 پست

من فامیلامون و همسایه های خونه قبلیمونو نمیبخشم تونمیدونی همسایه پایینیمون و مادرزنش چه بلاهایی سرمون آوردن برای ماتعیین تکلیف میکردن میگفتن حق نداری مهمون بیاد خونت اینجا خوابگاهه خواستگارمیومد برامون میزد توتاسوعا عاشورا امام حسین آبرومون برد کارمون به دادگاه کشید محکوم شد همه همسایه ها ازش دفاع میکردن می‌نشست تو راه پله حرفامونو گوش میداد صدا ضبط میکرد یادش میفتم گریم میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم باحرفت . من نتونستم ببخشم حالا هرچی میخان بگن بگن ضعیفم یا .... مهم اینه که حجم آسیب انقد زیا ...

میدونی شبیه چیه؟ انگار یه چاقو یا تیغ خیلیییی تیز زدن رو دستم هر جا میرم معلومه اسیب دیده دستم خون زیادی ازش رفته و روی دستم برآمدگی داره دقیقا همینطور. 

وقتی بی احترامم کردن اعتماد به نفسم اوردن پایین خوردم کردن بهم حرف زدن اذیتم کردن مث همون تیغ زدن وسط قلبم وسط روحم منی که تو اوج بچگی و نوجونی داشتم تو رویا سیر میکردم قلب و روحم و شکستن خیلی از درون داغون شدم هر جا برم تو مهمونی جشن خیابون عروسی نمیتونم بمونم از بس ذهنم مشغول شده! طول کشید جای زخم هاشون خوب شه ولی یه چیزی شبیه سوختگی همیشه میمونه منم همینو تف میکنم تو روشون زمان بگذره 😅

میدونی شبیه چیه؟ انگار یه چاقو یا تیغ خیلیییی تیز زدن رو دستم هر جا میرم معلومه اسیب دیده دستم خون ز ...

شاید باورت نشه انقد ازخودم بدم میومد که دوست داشتم دست وبدنم و زخم کنم 😕 که قبلا اینکارو میکردم الان جاش مونده فقط بالیزر باید ببرمشون به مرز روانی شدن منو رسوندن که الان قرص میخورم ولی بازخداروشکر بهترم باعمق وجودم حرفاتو درک میکنم میفهمم

شاید باورت نشه انقد ازخودم بدم میومد که دوست داشتم دست وبدنم و زخم کنم 😕 که قبلا اینکارو میکردم الا ...

عزیزممممم منم خودکشی ناموفق داشتم 😢 قرص اعصاب مصرف میکنم ۱۸ سالمه 😔 تو این سن اینقدر درد؟؟  

چن سالته؟