2777
2789
عنوان

حلال نمیکنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 39 پست

منم نمی‌بخشم امروز همین تاپیک و زدم 

نبخش ولا بزار از درد و غصه بمیرن جون شون در بیاد به داد شون نرس. نبخش سر نمازت گریه کن بگو خدا میدمشون دستت به بدترین شکل همینجوری که منو خورد کردن توم خورد شون کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واگذار کردم همه رو ب خدا ورزش میکنم تلاش می‌کنم و خواسته خوبم برای روزی برای هرچیزی و هرصبح بعداز بیدارشدن از خدا میخوام میرم دنبال زندگیم اینکه بخاطر حرف دیگران دست از همه چی بکشی ایراد از شماست 

اینطورم نیست .

ببین بخدا ضرر میکنی ببخشی استغفرالله خدا که نیستی هی ببخشی در ضمن دور از تو خر فرضت میکنن سو استفاده میکنن . هیچوقت نبخش کسایی که به روحت اسیب زدن جسمت رو مریض کردن نفرین هم نکن برمیگرده سمتت. فقط نبخش رابطه ت رو سرد کن خدا حقتو میگیره 🙂☺️

من واگذار کردم همه رو ب خدا ورزش میکنم تلاش می‌کنم و خواسته خوبم برای روزی برای هرچیزی و هرصبح بعداز ...

نمیدونم ایراد ازمن که هس صد درصد خودم میدونم اما چقدر طول کشید تا آسیبامو درست کنم هنوزم خیلیاش اکی نشده چیزی که دست من نبوده هیچوقت

من اصن بخامم نمیتونم 

منم مث توم عزیزم بخوامم نمیتونم 

کینه ای شدم امروز تاپیک زدم گفتم. 

یه روزی میرسه که همه حرفایی که بم زدن باعث شدن اسیب ببینم و بهشون میگم تف میکنم تو روشون 

فعلا که ارتباطم قطع کردم حرف نمیزنم

نمیدونم ایراد ازمن که هس صد درصد خودم میدونم اما چقدر طول کشید تا آسیبامو درست کنم هنوزم خیلیاش اکی ...

من کاملا درکتون میکنم فقط ب خودت بگو گذشته گذشته همین امروز باید بسازم بعدشم نمی تونی دهن همه رو ب ببندی که 

ببین بخدا ضرر میکنی ببخشی استغفرالله خدا که نیستی هی ببخشی در ضمن دور از تو خر فرضت میکنن سو استفاده ...

موافقم باحرفت . من نتونستم ببخشم حالا هرچی میخان بگن بگن ضعیفم یا .... مهم اینه که حجم آسیب انقد زیاد بوده که نمیخاستم حتی زنده باشم

نمیدونم ایراد ازمن که هس صد درصد خودم میدونم اما چقدر طول کشید تا آسیبامو درست کنم هنوزم خیلیاش اکی ...

موفقیت هرکس دست خودشه تو لجن زار گذشته و دیگران خودت غرق نکن بذار حال و آینده خوبی داشته باشی