هیچوقت حلال نمیکنم اونایی که به روحم زخم زدن همیشه باحرفاشون آزارم دادن واعتماد بنفسم وآوردن پایین بقدری که جمع گریز شدم ونمیتونم یه باشگاهم برم به عالم وآدم بدبین شدم 💔
نبخش ولا بزار از درد و غصه بمیرن جون شون در بیاد به داد شون نرس. نبخش سر نمازت گریه کن بگو خدا میدمشون دستت به بدترین شکل همینجوری که منو خورد کردن توم خورد شون کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واگذار کردم همه رو ب خدا ورزش میکنم تلاش میکنم و خواسته خوبم برای روزی برای هرچیزی و هرصبح بعداز بیدارشدن از خدا میخوام میرم دنبال زندگیم اینکه بخاطر حرف دیگران دست از همه چی بکشی ایراد از شماست
ببین بخدا ضرر میکنی ببخشی استغفرالله خدا که نیستی هی ببخشی در ضمن دور از تو خر فرضت میکنن سو استفاده میکنن . هیچوقت نبخش کسایی که به روحت اسیب زدن جسمت رو مریض کردن نفرین هم نکن برمیگرده سمتت. فقط نبخش رابطه ت رو سرد کن خدا حقتو میگیره 🙂☺️