2777
2789
عنوان

بیایین حس ششم منو امتحان کنین 💞

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 128 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودت گفتی میرم نی نی سایت حس ششمی میشم کی ب کیه هاا 🤣🤣🤣🤣

نه بابا همون اولم نوشتم خاا😂😂

من اصلا به حس ششم اعتقاد ندارم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب کی اراده میکنم 😭

هروقت گشادی رو گذاشتی کنار

خودت باید حالتو خوب کنی

هرچی حالتو بد میکنه بریز دور

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب بجز رنگ لباس یه چیز دیگه راج به من بگو. هر چی دوس داری

چادری هستی؟

موهات قهوه ای رنگه؟

نه بابا همون اولم نوشتم خاا😂😂 من اصلا به حس ششم اعتقاد ندارم

🤣🤣🤣🤣 جدی ولی برا کاربر فندق جانم درست جواب میگ

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
بنظرت اونم حسی به من داره؟😂🧡اول اسمشو هم حدسی بگو

تو اسمش ح یا م داره؟

حسش حد وسطه

من کی باردار میشم جنسیت چیه و کی خونه میخریم

به همین زودیا

دختر

چندسال دیگه شاید۳-۴سال