2777
2789
عنوان

میخوام اقدام به بارداری کنم

54 بازدید | 6 پست

الان از عکس رنگی برمیگردم 

بهم گفت دوتا لوله ات بسته بود و برات بازش کردیم.

من کلا تحمل درد ندارم و وسطش گفتم نمیخوام ادامه بدین ولی به حرفم گوش ندادن و گفتن چون خیلی استرس داری و از اون طرفم هردوتا لوله ات بسته است، درد داری

حالا چیکار کنم، یعنی واقعا باز شده یا نه.

من سری قبل سریع باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد، اینا میگفتن به خاطر بسته بودن لوله هات بوده که اونجوری شد

البته دکتر نبودن، یه سری اپراتور بودن، با اینکه تو معروف ترین مرکز تصویربرداری استانمون رفتم ولی باز شک دارم

چیکار کنم ممکنه عملم کنن؟

شوهرم میگه حرفای اونا رو ول کن، اون سری سریع باردار شدی 

ولی من میترسم نمیخوام دوباره تجربه سقط داشته باشم.

فردا هم شوهرم آزمایش اسپرم باید بده.

شما رژیم هم داشتی برای بارداری؟جنسیت بچه براتون مهمه؟منم میخوام چندماه دیگه اقدام کنم 

ممنون میشم هر اطلاعاتی دارید در اختیار منم بزارید

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

یه جای دیگه هم برو که مطمعن بشی

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رژیم هم داشتی برای بارداری؟جنسیت بچه براتون مهمه؟منم میخوام چندماه دیگه اقدام کنم  ممنون م ...

نه جنسیت مهم نیست برام

دوست دارم دختر باشه ولی میسپرم به خدا 

من یه بار رفتم دکتر به خاطر منظم نبودن پریودم

اونم برام یه سری دارو نوشت و گفت اینا رو بخور تا خوب شی و اگه قصد بارداری داری نباید اینا رو بخوری 

منم قصد بارداری نداشتم ولی خب از اون طرف به خاطر اینکه همسرم واریکوسل داره و خودمم تنبلی تخمدان داشتم، پیشگیری نکردم به خیال اینکه بچه دار نمیشم.

ولی سریع باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد و کورتاژ کردم 

الان دوباره رفتم برای چکاپ با اینکه همسرم تمایل به بچه نداره، هیچ اقدامی فعلا نکردم، دکتر برام آزمایش پاپ اسمیر و اچ پی وی و عکس رنگی نوشت و برام همسرم آزمایش اسپرم.

هیچ رژیم غذایی خاصی بهم نداد فقط فولیک اسید و ویتامین دی برام نوشت تا مصرف کنم

اتفاقا من خیلی کم غذا میخورم و اخیرا سه کیلو لاغر شدم

چه ربطی داره که میگه بخاطر بسته بودن لوله هات قلب جنین تشکیل نشده  وقتی لوله بسته باشه اصلا حا ...

منم همینو تعجب کردم

منتها اونا اپراتور بودن واسه همین من منتظرم ببینم دکترم چی میگه 

اونا میگفتن نفر قبلیت که اومده بود واسه عکس رنگی، سه تا سقط داشت و اونم مثل تو لوله هاش بسته بود