2777
2789
عنوان

ویار خیار

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 53 پست
ایشالاطوری نیس عزیزم نگران نشو

خدا ازت راضی باشه بازم حلال کنید ببخشید

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
حواستون باشه آب غوره برا زن باردار خوب نیست

جدی من تو سالاد میریزم میخورم وای خدا

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چرا

من سر بچه ام خیلی این چیزا رو میخوردم  وای بستنی رو نگو دیگه  

رعایت نمیکردم اصلا 

وقتی به دنیا اومد بچه تا دو ماه دقیقا بچه عرررر میزد  یعنی نابود شدیم 

سعی کن خودتو کنترل کنی هر چیزی رو زیاد نخوری  سردی جات خوبه تابستونه  ولی یکمی زیادی بخوری بچه ات رودهاش سرد میشه  

دلدرد نوزاد.شب گریه کردنا‌.دل درد همیشگی و بیقراری و سرویس شدن دهان🤣🤣عینننن پسر خودم وااای شکنجه ش ...

خب ترسیدم فکر کردم چیز حادیه این باز اشکال نداره ب هر حال دهنمون سرویسه😂

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
من همون اوایل یه بطری آبغوره بانمک خوردم  ولی خداروشکرهیچیش نشد

خداروشکر

یک نوع دهن سرویس شدنه  مادر هایی که بچه اولشونه نمیدونن چیه  همه چی میخورن  بعد که ...

اوه فکر کنم یچی تو مایه های نفخ معده اینا بی قراریع

بچه من چیه  تهوع ندارم  ویار خاصی ندارم  در هفته، 9کامل تشکیل شده بود  سردرد ...

به ویار نیست معمولا  شما به خانواده مادریت رفتی احتمالا   منم ویار خاصی نداشتم همه چی میخوردم 

جدی من تو سالاد میریزم میخورم وای خدا

خدایی نکرده موجب سقط میشه

هم آب غوره و هم زعفران هر دو نبايد مصرف کرد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
☹️چی بخورم نی نی خوشگل در بیاد 

منم تو این فکرم همش بعد شنیدم خیار بچه رو سبزع میکنه درسته بچه ها؟؟

من سر بچه ام خیلی این چیزا رو میخوردم  وای بستنی رو نگو دیگه   رعایت نمیکردم اصلا  ...

راستی شنیدم خیار باعث سبزه شدن بچه میشه این مگه صحت داره؟

خدایی نکرده موجب سقط میشه هم آب غوره و هم زعفران هر دو نبايد مصرف کرد

دیگ نمیخورم وای😐