2777
2789
عنوان

ویار خیار

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 53 پست
اینجوری حاجت نمیگیری هاگلم !همش بدون اجازه توتاپیک این واون رومخی

حلالم کنید بخدا محتاج دعام 

خیلی آزمایش مهمیه 

حلالم کنید توروخدا

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
من اون اوایل فقط ماست و خیار میخوردم😂اصلا غذا نمیخوردم

من همه چی میخورما ولی اینایی ک گفتم بیشتر

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم خیار گلخونه ای نخوری

نهههه خیار محلیه باغ مامانم اینا چون الانم فصلشع خیلی دوس دارم گلخونه ای نیست

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
چرا دیگه عزیزم وقتی بچه ات به دنیا بیاد دهنت سرویس میشه قولنج میکنه 

وای چرا

نه اتفاقن خوبه هوا گرمه خیار میچسبه  منکه تو بارداری خودمو با خیار خفه کردم

نی نیت چطوره خوبه دیگه خداروشکر😂😍🥰

☹️چی بخورم نی نی خوشگل در بیاد 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
من همون اوایل یه بطری آبغوره بانمک خوردم  ولی خداروشکرهیچیش نشد

واقعا خدا خیلی کمک  کرده به شما

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
نه  فقط منم شنیدم. ترشی در ماه چهارم. رو حنجر تاثیر داره  من  کلا ترشی خورم میوهای ...

واییی من بیشتر لواشک میخورم الان کم کردم