2777
2789
عنوان

هاله سینه ی بزرگ🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 19671 بازدید | 84 پست
من دیدم ولی فکر می کنم برعکسش خوبه لابد کلا خودتخریبی دارم😀

😐😂🤣🤣🤣تو کلا برعکسی ها 

البته تا بوده این بوده 

اونی ک چاقه میخواد لاغر باشه 

لاغره میخواد چاق باشه 

باسن بزرگ باسن کوچیک میخواد 

باسن کوچیک باسن بزرگ میخواد 

کلا هیچ وقت از داشته هامون راضی نیسیم

بیخیال بابا تو هر جور هستی زیبایی❤

فدات شم عزیزم البته زیبایی من دیگه شاید بدرد عزراییل بخوره 

چند روز دیگه وارد ۳۸ سال میشم و نمیدونم چه طلسم لعنتی هست که نمیشه ازدواج کنم کاش صفحه زندگی یه دکمه خاموش داشت و میزدم و میمردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم عزیزم البته زیبایی من دیگه شاید بدرد عزراییل بخوره  چند روز دیگه وارد ۳۸ سال میشم و نم ...

واااا عزیزم این حرفا چیه

هنوز جوونی

انشاالله یه ازدواج عالی میکنی❤❤

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
😐😂🤣🤣🤣تو کلا برعکسی ها  البته تا بوده این بوده  اونی ک چاقه میخواد لاغر باشه  ...

اگر از داشته هامون راضی بودیم هنوز غار نشین مونده بودیم . همین نارضایتی وجه تفاوت انسان و حیوان هست . مورچه‌های الان با ده میلیون سال پیش هیچ تفاوتی ندارن . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
واااا عزیزم این حرفا چیه هنوز جوونی انشاالله یه ازدواج عالی میکنی❤❤

مرسی عزیزدلم ان شاالله  بخدا خسته شدم با بعضی دوستام کلا قطع رابطم فقط برای شنیدن خبر ازدواج زنگ میزدن هی میگفتن دیگه بچه دار نمیشی ما بچمون مدرسه میره شاید قصدی نداشتن اما قلب من شکسته خیلیی

خواستگار زیاد دارم اکثرا خودم جواب رد میدم نمیدونم چی شده....

مرسی عزیزدلم ان شاالله  بخدا خسته شدم با بعضی دوستام کلا قطع رابطم فقط برای شنیدن خبر ازدواج زن ...

خودتو ناراحت نکن گلم

حتما خیری توشه

انشاالله یه ازدواج خوب میکنی و تمام دلشکستگی هات جبران میشه❤

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بعید میدونم خیلی به رنگ پوست ربط داشته باشه چون من سفید پوست دیدم خیلی قهوه ای و بزرگ بود 

قطعا استثنا داره اما میشه بالای۹۰ درصد با رنگ پوست ارتباط داشته باشه... بارداری و شیردهی باعث تیره شدن بیشتر میشه

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت