2777
2789
عنوان

هاله سینه ی بزرگ🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 19671 بازدید | 84 پست
خب من دیدیم برا بعضیا خیلی بزرگ و قهوه ای زیاد جالب نیست ولی بنظرم اصلا مهم نیست مگه مردا بخاطر ما چ ...

مال منم بزرگه یکیش نسبت ب اون یکی ولی رنگش صورتیه بنظرت بده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور توضیح بدم بزن نت

جیشم گرفت😂😂😂 این دیگه چی بود😐

الان این بیشتر واسه زیباییه یا درمانه؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
فیلمها هنر پیشه هستن مرداشون هم فرق میکنن . 

آره ولی بعضی مردا و زنا یکم آی کیوشون پایینه فکر میکنن اینا واقعین هر کی مثل اینا نباشه بده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ای خدا من داره ۳۸ سالم میشه همش قکر میکردم از من ایراد داره که کوچیک و کمرنگه....فک میکردم ملاک زیباییش تیرگی و بزرگیشه....

وای که چقد چشم و گوش بسته ام اعصابم خورد شد😭البته مجردم کسی هم ندیده بود که روحیه بده😅

جیشم گرفت😂😂😂 این دیگه چی بود😐 الان این بیشتر واسه زیباییه یا درمانه؟

والا نمیدونم

اون قسمت برای تو خیلی بیرون زده؟ مثلا اگر اذیت میشی یا عفونت داری میگن بری عمل کنی

ولی چرته

والا نمیدونم اون قسمت برای تو خیلی بیرون زده؟ مثلا اگر اذیت میشی یا عفونت داری میگن بری عمل کنی ول ...

والا من مجردم

تا حالا تشکیلات خودمو ندیدم😂😂😂😂

مردم چه کارا که نمیکنن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
منم دیدم اگه یه جوری میشی نگاه نکن شوهر هم غلط می‌کنه گیر میده به این چیزا حالا درسته قبل ازدواج ندی ...

بعید میدونم خیلی به رنگ پوست ربط داشته باشه چون من سفید پوست دیدم خیلی قهوه ای و بزرگ بود 

آره ولی بعضی مردا و زنا یکم آی کیوشون پایینه فکر میکنن اینا واقعین هر کی مثل اینا نباشه بده

اینها همونایین که از دیدن کشتی کج دچار هیجان میشن ، خیال میکنن واقعیه . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
من دیدم ولی فکر می کنم برعکسش خوبه لابد کلا خودتخریبی دارم😀

بیخیال بابا

تو هر جور هستی زیبایی❤