2777
2789
عنوان

کتک

146 بازدید | 6 پست

۱۵ سالمه و ار روزی که یادم میاد از مادرم کتک خوردم حتی تا همین امروز با هر چیزی که فکر کنید همیشه هم خونی و کبود شدم هنوز که هنوز جای زخمای روی دستم خوب نشده مچ دستم بازوم و خیلی جاهای دیگم به خاطر دیگران به خاطر خیلی چیزا کتک خوردم آخه به کسی که به خاطر سگ دخترشو میزنه میشه گفت مامان ؟ سگ واقعا  از من بهتره پس چرا من رو آوردن   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کتکت زده

به خاطر هر چیزی که فکر کنی کتک خوردم به خاطر حرف بقیه مثلا ۵ سالم بوده چون یکم خجالتی بودم میزدم یکبار خونمون دستشویی و حموم یکی بود مامانم رفت حموم اول به شوخی گفتم منم بیام گفت نه سری بعد واقعا دشتشویی داشتم به محض اینکه در زدم مامانم شیشه رو شکست چونم شیشه رفت و خونی شد فقط ۷ سالم بود و ...

مشکل اعصاب داره از جایی عصبانی سرتو خالی میکنه.  یکم بهش محبت کنید، موقع عصبانیتش توی چشمش نبا ...

همه کار کردیم حتی دکتر هم تایید کرد عصبیه قرص هم داد ولی نمیخوره سرمن خالی میکنه در حدی که میخوام فرار کنم برم از اون خونه