2777
2789
عنوان

مواظب دعا کردنتون باشین همیشه

163 بازدید | 8 پست

از خدا اگه چیزی میخاین بگین اگر به صلاحه تونه بده بهتون با زور چیزی نخواین من تجربه کردم خیلی بده قشنگ میفهمی چقد وسعت دیدت کوچیک بوده و چقد خدا عاقبت کارتو میدونسته ولی تو با اصرار زیاد خودتو تو دردسر انداختی 🥲💚

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هن.... تاحالااینجوری بهش نگاه نکرده بودم

آره منم از خدا خواستم دوستایی داشته باشم که تنها نباشم خیلی هم دعوا کردم با خدا الان مثل چی تو گل موندم ک چجوری دیپورتشون کنم از زندگیم🥲🥲🥲😂😂😂

دیگه خداوند قادر متعال خودش نباید بدونه که وقتی یه چیزی ازش میخوایم خیرش هم میخوایم؟ خدایی که از دل ...

قطعا ولی گاهی اگ دری باز نمیشه از روی رحمته گلم . گاهی بعضی کارا از اساس اشتباهه گاهی بعضی اتفاقا ذاتش بد نیست ولی برای ما ساخته نشده 

قطعا ولی گاهی اگ دری باز نمیشه از روی رحمته گلم . گاهی بعضی کارا از اساس اشتباهه گاهی بعضی اتفاقا ذا ...

الان من یه حاجت دارم چندساله نشده ولی هنوز براش دعا میکنم 

چون واقعا از اعماق قلبم میخوامش ولی اخرش هم میگم به بهترین نحو انجام شه

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
الان من یه حاجت دارم چندساله نشده ولی هنوز براش دعا میکنم  چون واقعا از اعماق قلبم میخوامش ولی ...

آره اینجوری بخواه در کنار خواستم آرامش و حس خوب بخواه