2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اگه شروع نکنی خرداد سال بعد میزنی تو سرت و حسرت میخوری پس پاشو 

وای شروع کرده بودم به خوندن اما این دو روز پریود شدم اصلا سراغ کتاب نرفتم 

شما کنکوری 1403هستین؟

صبح میشه این شب 🌱

وای شروع کرده بودم به خوندن اما این دو روز پریود شدم اصلا سراغ کتاب نرفتم  شما کنکوری 1403هستی ...

من کنکور دادم.... 

اشکال نداره عزیزم خب شرایط جسمیت خوب نبوده کم کم شروع کن درسته کنکور داری ولی سلامتیت هم مهمه کم هم شده وقت بذار اصلا 1 ساعت فقط به خاطر این میگم که از مدار درس خوندن خارج نشی چون ول کنی شروع دوباره سخته 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

نه فعلا کتاب ندارم ببیتم شهریور و مهر چی میشه تا اونموقع شروع می‌کنم

البته من پشت موندم واسه ۴۰۳

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من کنکور دادم....  اشکال نداره عزیزم خب شرایط جسمیت خوب نبوده کم کم شروع کن درسته کنکور داری و ...

من‌ مدرسه هم نمونه هست در طی سال درس‌ خوندم ولی خب تابستون هم طبیعتا باید بخونم تا بتونم رتبه خوبی بیارم از وقتی‌ هم که کنکوری های امسال گفتن که کنکورمون رو خراب کردیم امیدم رو از دست دادم 

ببخشید شما چه رشته ای میخونین؟ 

صبح میشه این شب 🌱

چرا عزیزدلم ؟؟  چیشده ؟؟ میخوای من کمکت کنم ؟؟ مشاور هستم اگه بخوای میتونم کمکت کنم

من‌ فقد نمیدونم چند ساعت باید در طول روز درس‌ بخونم یا اصلا چطور باید شروع کنم

صبح میشه این شب 🌱

من‌ مدرسه هم نمونه هست در طی سال درس‌ خوندم ولی خب تابستون هم طبیعتا باید بخونم تا بتونم نمره خوبی ب ...

من تجربی

بله کنکور امسال ثابت کرد ممکنه سخت تر هم بشه خیلیا خراب کردن و قراره پشت کنکور بمونن پس رقابت سنگین تره و تلاش بیشتر میخواد 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
برای شروع هرچقدر تونستی بخون حتی دو سه ساعت بعدش کم کم بیشترش کن

اگه با این ساعت شروع به خوندن کنم میتونم تا آخر تابستون حداقل درسای دهم رو جمع کنم؟ 

صبح میشه این شب 🌱