2821
2789
عنوان

بیش فعالی...

123 بازدید | 18 پست

پسرداییم بیش فعال ۸ سالشه خیلی شر و شیطون هیچکس راضی نمیشه بیاد خونشون خیلی بد دهن فحش میده جیغ میزنه چندبارم داییم برده دکتر ولی درست نشده دارو میخوره اینا هم با ما همساین هر روز میاد خونه ی ما.الانم داره آجر پرت می‌کنه خونمون

با چاقو افتاد دنبالم میخواست چاقو رو بزنه بهم من جاخالی دادم چاقو خورد تو پنجره شکست دست خودشم شیشه رفت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه همسایمون بیش فعاله اومد خونمون کاکتوس بچمو اتیش زد /:

داشت موهای خودشم میسوزوند دیگ نذاشتم تحویل مامانش دادم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چجوری دکتر میره ک درست نمیشه؟ چون انقدر ک شدیده قطعا دکتر دارو میده و اروم میشه  و این بچهها ...

یه مدت میبرن دکتر مثلا یه ماه بهش دارو میدن حالش خوب میشه دیگه نمی‌برن دکتر دارو هم قطع میکنن باز بدتر میشه

یه مدت میبرن دکتر مثلا یه ماه بهش دارو میدن حالش خوب میشه دیگه نمی‌برن دکتر دارو هم قطع میکنن باز بد ...

خب اشتباهشون اینه میبینن بچه بهتر شد بیخبال میشن 

اینهمه خشم تو بچه اگه درمان نشه باعث میشه دیونه شه 

یه مدت میبرن دکتر مثلا یه ماه بهش دارو میدن حالش خوب میشه دیگه نمی‌برن دکتر دارو هم قطع میکنن باز بد ...

وای 

بچه رو با این کاراشون دیوانه میکنن 

چه پدر مادر بی خیالی 

الهی گاهی نگاهی