2777
2789
عنوان

رفتم دکتر

189 بازدید | 12 پست

رفتم سونو تو نوبت نشسته بودم یه خانومی برگشت گفت اولیته؟ گفتم نه دومیه 

گفت اولیت چیه گفتم پسر گفت این چی گفتم دختر با یه حالت ببببد و قیافه توهم رفته گفت واااااا دختر؟ خودت راحتی؟ شوهرت چیزی نگفت این دختره؟ کاش پسر بود حداقل همبازی اون یکی میشد ولی باز حالا خوبه اولی پسره خداروشکر 

به سلامتیییییی زایمان کنی 

ببخشید ولی چرا انقدر بیشعورن یسریا؟؟؟؟؟؟ 

پاستیل سابقم که برگشتم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال الان میگفتی پسره با همین لحن باز میگفت دلت دختر نمیخواد دختر مونسه مادره و عیب نداره ایشالله بعدی

این جماعت همیشه حرف برا گفتن دارن 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

هرکسی نمیتونه با حرفاش باعث ناراحتیم بشه چون پذیرفتم همه به اندازه کافی شعور و تربیت ندارن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خیلی چقدر بی فرهنگن هنوز این آدما وجود دارن خدا همچین آدمایی رو‌سرراه مااها قرار نده

خوشبحال خودشون عقل ندارن راحتن 

ولی طفلک اطرافیانشون چقدر بابت بیشعوری اینا اذیت میشن

پاستیل سابقم که برگشتم