2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11591385/برای-ده-نفر-ایع-الکرسی-میخونم-توروخدابیاینتورو-به-امام-حسینبیاا

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
چطوریه حملات پانیک

خب ، یهویی میاد سراغ ادم 

دست و پاهام یخ میزنن ، 

و کل بدنم یهویی فلج میشه و کنترل خودمو از دست میدم پاهام سست میشن ب حدی ک نمیتونم روی پای خودم وایسم و میوفتم زمین ی حالت غش ب ادم دست میده 

مغزم سوزن سوزن میشه و بی حس هر دو طرفش 

و نفس کشیدنم کلا یادت میره انگار خانوش روشنت میکنن

لبمم خشک میشه و بعده خوب شدنم لرزش هنوز ی تایمی باقی میمونه همراه با بی حسی مغزت

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

میگن با مشاوره باید صحبت کرد  از محیط استرس زا دور شد  آره منم بی جونم میشم بعدش

چند وقته داری؟

چجوری میشی من وقتی عصبی یا ناراحت میشم بعدش گریم میگیره دیگه اون‌ گریه و نمیتونم کنترل کنم احساس تنگی نفس میکنم بعدشم فکمم قفل میشه ینی سنگین میشه 

به هر چی استرس زا یا ناراحت کننده ای فکر میکنم سرم داغ میشه

خب ، یهویی میاد سراغ ادم  دست و پاهام یخ میزنن ،  و کل بدنم یهویی فلج میشه و کنترل خودمو ...

چیکار کردی نرفتی روانپزشک مگه؟

قرص بده خوب میشی که

اگ رفتی چ قرصایی میخوری؟

هر چند وقت یک بار میشی؟

داغ میشه سرت؟

گریه میکنی؟چون من گریم میگیره بعد میشم انگار دیگ نمیتونم کنترلش کنم تا حدی گریه میکمم ک انگار نفسم میخاد قطع شه

چیکار کردی نرفتی روانپزشک مگه؟ قرص بده خوب میشی که اگ رفتی چ قرصایی میخوری؟ هر چند وقت یک بار میش ...

ن بابا گریه چیه منگ میشم😂😂😂

ن جونم نرفتم داروی خاصی هم مصرف نمیکنم 

زمانی ک عصبی بشم یا ناراحتیم شدید باشه اینجوری میشم

مگه میشه عادت کنی سختت نیس؟ اطرافیان متوجه این حالتات میشن؟ من همه میفهمن چمه

اکثرا وقتی ک تنها بودم اتفاق افتاده 

و گاهی اوقاتم سرمو گرفتم فقط نشستم چون اذیتم میکرد این حالت 

اره دو س باری جلوی خانوادم غش کردم ک اهمیتی ندادن 

ن بابا گریه چیه منگ میشم😂😂😂 ن جونم نرفتم داروی خاصی هم مصرف نمیکنم  زمانی ک عصبی بشم یا نا ...

نمیترسی ازش؟

من باردارم از وقت باردار شدم انقد استرس داشتم برای بچه اینجوری شدم شوهرمم ادم نیس سر اون عصبی میشم

وقتی بهت دست میده چیکار میکنی اروم شی؟

ببخشید سوال زیاد میپرسم