2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و نمازش

شما کجا پرداخت میکنید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مرسی ک گفتی قشنگم اجرت با خدای مهربونمون 🤲🖤

ان شاالله بلا از همگی ب دور بحق پنج تن آل عبا 🤲🖤

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
و نمازش شما کجا پرداخت میکنید؟

من به خیریه ای که خیلی بهشون اعتماد دارم.. گزارش کارشون را دائم میدن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من ب ی شماره کارت ک تو اینستا پیجشو دارم زدم 

هر جا راحتید 

برنامه سمت خدا هم پویش صدقه اول ماه دارن 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

من به نونوایی میدم میگم نیازمند اومد ازش پول نگیرین

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

من به خیریه ای که خیلی بهشون اعتماد دارم.. گزارش کارشون را دائم میدن

ترجیح من اینه به کسانی که میشناسم کمک کنم ولی الان چند ساله قربانی اول ماه سایت سمت خدا واریز میکنم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میشه یکم توضیح بدید استارتر؟  ممنون که یادآوری کردی🙏

سلام عزیزم 

اول ماه قمری صدقه میدن 

ان شاالله جمع بلایا ازتون دور باشه 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
ترجیح من اینه به کسانی که میشناسم کمک کنم ولی الان چند ساله قربانی اول ماه سایت سمت خدا واریز میکنم

منم دقیقا ترجیحم اینه به کسی که میشناسم بدم.. مدتی به یه بنده خدایی میدادیم یه کارایی کرد پشیمون شدیم البته که افغانی بود ولی خب اینش مهم نبود مهم رفتارای بعد از اون بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔