2777
2789
عنوان

این خیانته ؟. من چی بگم بهش ؟ 😟🤕☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 53 پست
اول از روی پیاما و تماساش عکس بگیررر بعد بهش بگو  اونقدررر صبر کن تا ببینی پیاماشونو چون مطمئن ...

حذف که همون لحظه میکنه

من شانسی دوبار دیدم

وقتی خودش گوشیشو داد دستم

حذف که همون لحظه میکنه من شانسی دوبار دیدم وقتی خودش گوشیشو داد دستم

دیگه سعیتو بکن ببینی . بحث‌ زندگیت وسطه 

یاام شب گوشیتو بردار بهش پیام بده بگو سلام عزیزم تا ببینی اون چی جوابشو میده و از زیر زبونش حرف بکش ببین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونه تهش ثابت ک‌کرد بهش چیزایی ک ب اسم شوهرشه رو بگیره مثل خونه یا ماشین  فردا روز الکی این ...

ببین شوهرم عاشق زندگیشه

۳ تا بچه کوچک داریم که عااااشقشونه

همیشه میگه جوری رفتار کنیم که اینده ابروی بچه هامون حفظ بشه و….

حتی قبلا گفت خانمه زنگ زد میدم تو جواب بدی بگی شوهرم خوابه بفرمایید و…

ولی طرف تازگیا فقط اس میده و من نمیدونم درمورد کار هم باشه چرا فداتشم میکه

یااااخدااااا

یعنی دیگه بی اعتقاد شدم دیگه دست رو قران قسم امام حسین دروغ چرا اونو هیچ کارش نکرد وهمچنان با دختره موند جالب برام قران چرا دیونه نکرد مرده رو لهش نکرد دیگه هیچ قسمی تقریبا میشه گفت منم باور ندارم چون به چشم دیدم طرف هیچیش نشده حتی شوهرمم یه عالمه قسم قران میخوره الکی وهیچیش نمیشه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
ببین شوهرم عاشق زندگیشه ۳ تا بچه کوچک داریم که عااااشقشونه همیشه میگه جوری رفتار کنیم که اینده ابر ...

خیلیا مثل شوهر شما عاشق زندگیشونن ولی خیانت میکنن و همسراشون باورشون نمیشه براهمون یسری خانما افسردگی میگبرن و عصبی میشن و اینا چون شوک بهشون وارد میشه 

ان شاالله ک‌خیانت نباشه اما پیام بازیشون ینی جی ؟ اونا همکارم هستن ب هم نزدیکن قربون صدقه رفتنشون ینی جی؟ اینارو تهشو دربیار

خیلیا مثل شوهر شما عاشق زندگیشونن ولی خیانت میکنن و همسراشون باورشون نمیشه براهمون یسری خانما افسردگ ...

عزیزم مررررررسی بخاطر تحریکت 😄😄😄😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اصلا فکرشم نمیکردم بتونم برم با شوهرم حرف بزنم

میترسیدم زندگیم خراب شه با قهر کنه مجبور بشم

انقدررر خانومای اینجا گفتن خیانت خیانت همین شب رفتم باهاش حرف زدم

خدارو هزاااااااران بار شکر کاملا برعکس بودن تصوراتم برام اثبات شد

وای که چقدرررررر راحت و سبک شدم وقتی باز کرد تمام پیام ها رو خوندم، بعدشم زنگ زد و جلوی من حرف زد با طرف. فردا هم گفت برو محل کارش از نزدیک قیافه شو ببین 

عزیزم مررررررسی بخاطر تحریکت 😄😄😄😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اصلا فکرشم نمیکردم بتونم برم با شوهرم حرف بز ...

افرین دمت گرررم ک رفتی حرف زدی هیچوقت تو خودت نریز ک همش میشه ی کوه غم و کینه ک زیاد بشه بعد بخواد فوران کنه خیلی ب جاهای باریک‌میکشه. هرناراحتی یا شکی میفته ب ذهنت همونجا راجبش باهاش صحبتگن . خداروشکررررررر واقعاااا اینقدر تو این سایت داستان خیانت شنیدیم و خوندیم ک مغزمون خیلی شکاک شده 

واقعا خداروصدهزار مرتبه شکر الهی همیشه عاشق و پایدار بمونید کنارهم و ب پای هم پیرشین ♥️ خوشحال شدم از خبرت 

افرین دمت گرررم ک رفتی حرف زدی هیچوقت تو خودت نریز ک همش میشه ی کوه غم و کینه ک زیاد بشه بعد بخواد ف ...

مرسی عزیزم

من سه تا بچه دارم‌ فکر کن بزرگترین پسرم ۵ سالشه هنوز

کوچکه هم ۲ ماهه دنیا اومده 

وسطه هم ۳ ساله ست

با سه تا بچه نمیخواستم حتی به دعوا بکشه چون میدونی اعصاب فولادین میخواد زندگی، منم که تحمل دعوا و قهرو ندارم

ولی خب تحریک ها نتیجه مثبت داد

ممنونم عزیزم

انشالله خوشبخت و شاد باشین همیشه

مرسی عزیزم من سه تا بچه دارم‌ فکر کن بزرگترین پسرم ۵ سالشه هنوز کوچکه هم ۲ ماهه دنیا اومده  ...

همچنین عزیزدلممم . ووییی چ کوچولوان😍😍 ماشاالله خداحفظشون کنه برات عزیزم  ♥️