2777
2789
عنوان

این خیانته ؟. من چی بگم بهش ؟ 😟🤕☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 53 پست
هر موقع اومد تو ذهنت بگو  خدایا به تو سپردمش من جز خودت کسی را ندارم مواظبش باش به خاطر کانون گ ...

خداازدست این بنده های هول و پستش مونده چیکارکنه بعدمواظبش باشه؟حالت خوبه؟

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 تو خوبی؟ 

اارارت عزیزم توهمین سایت بچرخی متوجه میشی که وقتز شرایط طلاق نیست 

مردی که بخاد هرز بپره میپره کنکاش و تحقیق و....  و سر درآوردن از کاراش و فهمیدن فقط فرسودگی زن بدبخته و بس

من میگم کسیکه نمیتونهجدا بشه خودش نباید هی گوشی چک کنه پ.... چون مردا نمونه اش بالا نوشته دست رو قرانگذاشته و...  

مثلا چی شد

زنه داغون شد

اللهم عجل لولیک الفرج 
شوهر من بود به خدا احد واحد سرمو میبرید ولی خودشون باشن میگن زن کم گذاشته جنسی در کل متنفرم از این ع ...

اره بابااا بخدا نمیدونم از بس ساده ان یسریا ک این اتفاقا براشون میفته . تو زندگیتون خیلی محکم باشین 

الان شوهره راحت داره بااون زتیکه لاس میزنه ب اسم اینکه همکارن و بخدا جیزی نیست و الکی حساسی 

این استارتر طفلکم باور کرده 

واقعااات خیلییی از حانما ساده ان باید الان ی جوری هاشا کنه ک طرف خودشو خیس کنه نمیدونم چرا اینقدر ری ...

بنظرت بهش چجوری بگم٫؟

بگم یه همکار اقای قدیمی بهم پیام میده و بهم میگه فداتشم

ازش بپرسم از نظر تو مشکلی نداره؟

اگه گفت اره منم بگم تو خودت اینجوری میکنی و…

یا بدتر میشه اوضاع

اارارت عزیزم توهمین سایت بچرخی متوجه میشی که وقتز شرایط طلاق نیست  مردی که بخاد هرز بپره میپره ...

براچی شرایط طلاق نباشه شاید شرایطشو داره 

واقعا آدم چطوری میتونه شوهرش بهش خیانت کنه بعد بشینه نگاه کنه 

شما ی جیزی میگی ک هیچکس قابل ب انجامش نیست مگه خودت بتونی انجامش بدی . 

بخواط طلاق هم بگیری فوق فوقش ۵ سال حالت بده خیییییلیییی بهتر از اینه ک تا اخر عمرت حالت بد باشه و ذلیل بشی 

بنظرت بهش چجوری بگم٫؟ بگم یه همکار اقای قدیمی بهم پیام میده و بهم میگه فداتشم ازش بپرسم از نظر تو ...

اینا ک بچه بازیه خواهرم 

. از این ب بعد گوشیشو یواشکی چک‌کن مطمئن باش ب خیلییی چیزای دیگه میرسیی 

حتما مادرشوهرتم خبر داره ک گفته فداتشم عزیزم نمیخواد مادرتون حساب کنه من خودم حساب میکنم 

اینا ک بچه بازیه خواهرم  . از این ب بعد گوشیشو یواشکی چک‌کن مطمئن باش ب خیلییی چیزای دیگه میرس ...

از روی چتاش عکس بگیر بعدم بهش بگو اونم بعد شات هارم نشونش بده . تماساشم چک‌کن و ببین چنددقیقس ایا هرروزه 

ک من مطمئنم هس