2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

145 بازدید | 3 پست

دوسال ازدواج کردم یکسال اخیر خیلی شوهرم بداخلاق شد دست بزن داش بددهنی میکرد و خیلی کارای دیگ ولی مطمئن بودم ک خیانت نمیکنه و نکرد دوماه قهرم و شوهرم باز سعی کرد من بیام خونه ولی ازش میترسیدم لز یک طرف دلم پیشش بود تو این دوماه ک نبودم یا بهم فحش میداد یا باز میگف میخوامت ،تو زندگی مشترکی که داشتیم جفتمون مقصر بودیم ولی اون خیلی بیشتر اذیت میکرد ،و دورانی که باهم بودیم از رابطه جنسیمون زیاد خوشم نمیومد ک تا دیشب برای اولین بار مطرح کردم و از دیشب تا الان ب من فحش بدی میده میگ ج ‌.ده پولی تو حتما با کسی هستی ک اینو گفتی چرا زودتر نگفتی بخدا من قصد بدی نداشتم من فقط مشکلمون رو گفتم و شاید راهی پیدا بشه میدونم دیر گفتم ولی باور کنین من انقد وفادار شوهرم بودم و هستم ک اگ کاری میکردم زمان زناشویی‌شان انجام می‌دادم حالم بده از وقتی اون فحش رو داده بهم از خودم بدم میاد نمیدونم چرا اون حرف رو زد من فقط گفتم از رابطه جنسیمون خسته بودم و درست تحریک نمیکردی شاید من درست بیان نکردم شاید دیر گفتم نمیدونم واقعا دلم میخواد بمیرم ولی حرفای بری از دهنش در نیاد چیکار کنم 

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔

خیلی حرف بدی زده🙄 متاسفانه مردها فکر میکنن خیلی توانایی بالایی دارن و کار بلدن و با کوچیک ترین انتقادی از زن متنفر میشن باید حتی بهشون دروغم گفت تا راضی بشن 😐 به هر مردی اینو بگی انگار بدترین حرف دنیا رو زدی

خیلی حرف بدی زده🙄 متاسفانه مردها فکر میکنن خیلی توانایی بالایی دارن و کار بلدن و با کوچیک ترین انتق ...

من چیکار کنم واقعا ب مرحله ای رسیدم ک از خودم متنفرم آخ چجور دلش میاد منی که وفادارشم اینطور حرفی بزنه 

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفش خیلی بد بوده اما قبول کن این حرفو زمانی گفته که با حرف شما به نقطه جوش عصبانیت رسیده . کل اعتماد به نفس مرد تو همین چیزاست . خیلی سخته بگی این طوری میشه نگی زندگی خود آدم زهر میشه . درکتون میکنم 

صبر کن خودش زنگ بزنه معذرت خواهی کنه بحثو کش نده مطمئنم از رو خشم و بدون فکر گفته .‌