2777
2789
عنوان

دیگه موندم به خدا با این شوهر

270 بازدید | 10 پست

چند روز ه حرفی ندارم باهاش دعوا پشت دعوا 

شب میاد آشتی باز صبح پرخاشگر میشه 

امروز زنگ زدم از کافی نت برای دخترم نوبت سنجش بگیر 

گفت باشه نیم ساعت بعد گفت خودت برو .گفتم این دور و بر کافی نت نیست داد میزد خودت برو 

رفتم گفتن که سیم کارت باید به نام پدر باشه .شماره شوهرمو دادم .هر سری زنگ زدن اشغال اونقدر اشغال که زمان کد تموم میشد .پنج بار این اتفاق افتاد آخر سر کافی نت گفت برو گوشی خودشو بیار 

منم زنگ زدم قاطی کردم که آدم نیستی تو کد میاد به موقع نمیگی 

اونم گفت که سر من داد نزن منم گفتم گم شو ازت بدم میاد هیچ وقت تو شرایط سخت نیستی ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کارداشته دستش بند بوده و ... شما به دل نگیرید. هرچند اعمالشون قابل دفاع نیست اما خب سعی کنید به خاطر فرزندتون روحیه خودتون رو حفظ کنید تا اونم زجر نکشه. ان الله مع الصابرین

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
شاید کارداشته دستش بند بوده و ... شما به دل نگیرید. هرچند اعمالشون قابل دفاع نیست اما خب سعی کنید به ...

هر چقدر هم کار داشته باشه باید کد و بگه .پنج بار گفتم کد اومد .

هر چقدر هم کار داشته باشه باید کد و بگه .پنج بار گفتم کد اومد .

درسته حق با شما اما نمیشه که نمک رو زخمتون پاشید، هر انسانی یکسری خلقیات بد داره که قابل تحملم نیست

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند