2777
2789
عنوان

دلم میخواد حرف بزنم......

| مشاهده متن کامل بحث + 3379 بازدید | 113 پست
شاید تماس تصویری هم گزینه ی خوبی باشه اگر شرایطش باشه . ولی پیشنهاد نمی کنم . شاید بعدا سواستفاده کر ...

اوهوم قبول دارم اما جمعه که مامانم گفت برو بلاکم کرد اما دیدم ديروز بلاک نیستم . خانواده ام اصرار دارند شماره ام عوض کنم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دارم 

خب تک بزن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
فعلا فقط تماس  هم دانشگاهی هام میگن بی توجهی کن پسرا مثل کش هستند سمت شون بری سمت صورت خودت بر ...

شاید درست بگن . من خودم تجربه ندارم راجع به رابطه

ولی اگه میگی رابطه تون جدی بوده به هر حال باید حضوری صحبت کنید . بالاخره یا اختلاف تون حل میشه یا تموم میشه.

ادم بلاتکلیف و سرگردان نمیشه

همیشه تماس صوتی داشتید و حضوری صحبت نمی کردید؟

اگه اینجوریه پس رابطه تون جدی نیست . حداقل از نظر اون اقا

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

شاید درست بگن . من خودم تجربه ندارم راجع به رابطه ولی اگه میگی رابطه تون جدی بوده به هر حال باید حض ...

چهار ماه آخر برای شغلش دور شدیم و الان واقعا دلم تنگ شده براش

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چهار ماه آخر برای شغلش دور شدیم و الان واقعا دلم تنگ شده براش

آبجی شرایط ما هم یکیه خانواده منم میگن تمومش کن و شمارمو هم میخوان عوض کنن منم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم میخوام بهش زنگ بزنم قضیه رو توضیح بدم با این تفاوت که با گوشی کس دیگه ای میخوام زنگ بزنم به نظرم تو هم همین کارو کن با گوشی خودت زنگ نزن 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

آبجی شرایط ما هم یکیه خانواده منم میگن تمومش کن و شمارمو هم میخوان عوض کنن منم واقعا نمیدونم باید چی ...

آخه بچه هم نیست گلم سی سالش . 

نمیدونم واقعا موندم چکار کنم

کارش خوبه  خودت چی داری میخونی

خیر سرم پرستار میشم 

فقط به عنوان کسی که از این تجربه ها زیاد داشته بهت میگم که اونی که واقعا بخوادت آسمون به زمین بیاد م ...

واقعا حرفت حقه ولی نه کسی که مغروره و اگ کسی بشکونتش دیگ سمتش نمیاد منم مثل اسی خانوادم بد شیکوندنش فک نکنم دیگ بیاد سمتم با اینکه خیلی دوسم داشت و اینو میدونم دیگ کسی مثل اون نمیتونه دوسم داشته باشه

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

فقط به عنوان کسی که از این تجربه ها زیاد داشته بهت میگم که اونی که واقعا بخوادت آسمون به زمین بیاد م ...

چکار کنم که برگرده هم غرورم مهم هم میدونم دلش هم خیلی میخواد مثل قبل بشیم اما مسئله بین مون یکمی بزرگ 

من تا الان کات این حرفا تجربه نداشتم رابطه مون نه تموم شده نه گفته برو 

نه حرف بدی زده 

خیر سرم پرستار میشم 

خب ببین تو که وضعیت مالیتم اوکیه و دستت تو جیب خودته و به استقلال مالی هم رسیدی قبلا که با پسره حرف میزدی قصدش جدی بود و خانوادش حرف با خانوادت زده بودن چیزی مثل خاستگاری ؟

واقعا حرفت حقه ولی نه کسی که مغروره و اگ کسی بشکونتش دیگ سمتش نمیاد منم مثل اسی خانوادم بد شیکوندنش ...

عشق غرور بر نمیداره،طرف من خییییلی مغرور بود افتضاح ولی دیر برگشت زمانی به فکر افتاد که بچم ۴ساله بود،گفتم دیر کردی دیگه راهی برات نیست به سلامت چه گریه هایی که نکرد ،،،اونی که واقعا عاشق باشه نمیتونه تحمل کنه