2777
2789
عنوان

دلم میخواد حرف بزنم......

3379 بازدید | 113 پست

سلام دلم گرفته و دوست دارمکه صحبت کنم اما از قضاوت شدن میترسم از زخم زبون میترسم .

به حرفای دلم گوش میدید مشکلم میخوام بگم و راهکار بدید .

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو گلم   میشنویم..

کمکت میکنبم  اگ میشه برام گزارش بزنید 

سلام عزیزان میشه  گزارش بزنیدبرام این تایپکمو  خیلی مهمه برام بایدپاک کنم تایپک هامو براتون ایه الکرسی میخونم هر کی  ، گزارش زد لایک کنه براش بخونم ،  لطفا عنوان گزارش رو  غیرمزتبط  بزنید

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

خداشکر راضی از زندگی ام و شاکر خدا اما دردلم اینکه حس میکنم عاشق شدم. قبلا می‌گفتم نه اما دلتنگی هام میبینم میگم دلم پیش اش گیر کرده .. ... 

سی و یک خرداد ماه نحس ترین روز سال برای من بود . 

می پرسید چرا ؟

هیچ وقت فکر نمیکردم میتونم اینقدر ساده و بچگانه تصمیمگیری کنم.

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

سر تا به گوشم

بفرما قشنگم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

به قول امروزی ها اکسم که تا مرحله خواستگاری پیش رفت اومد دیدنم من هم این موضوع به رلم که خیلی جدی بودیم و خانواده ها در جریان گفتم گفت شماره تماس اش بهم بده

خداشکر راضی از زندگی ام و شاکر خدا اما دردلم اینکه حس میکنم عاشق شدم. قبلا می‌گفتم نه اما دلتنگی هام ...

خوب

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

نمیدونم چرا این حماقت کردم و فرستادم قبل تماس اش من خیلی باهاش بد برخورد کردم ، حرف های خوبی نزدم و قبول دارم که شکستم اش اما حقم این نبودکه اینطوری تلافی کنه

هر حرفی که شما فکر می‌کنید بدترش به رلم گفت از ساقه نزد ، از ریشه زد . تمام اعتماد تمام عشق برای ی لحظه رفت زیر سوال

حالش بد شد اما کم کم بهتر شدیم ، مهربون تر شد اما الان مدتی مثل قبل نیست . و جمعه هفته قبل حرف میزدیم و می‌گفت اون حرفا حالم بد کرد اون چرا پیداش شد چرا من حرف زدم باهاش من داشتم براش توضیح میدادم براش که