2777
2789
عنوان

قلمچی مشهد

384 بازدید | 3 پست

سلام 

من میخواستم امسال برم کانون. بعد امروز که واسه ثبت نام مامانم رفتن گفتن که هزینه ای که دریافت میشه شامل پول کتاب و همایش و آزمون و.... میشه و هزینه زیادی هم داشت. حدود ۱۴ تومان. 

بعد من شنیده بودم کتابای کانون اصلا به درد نمیخورن. بعدم منکه کتاب گرفتم دیگه میخوام چی کار کنم؟ همایشم به دردم نمیخوره. میخوام فقط بخونم اخر هفتم آزمون بدم. 

زنگ زدم به شعبه های دیگش انام همینو میگن که حتما باید محصولاتشون رو بگیرم، کلاساشون رو برم و‌... 

و حالا قیمتش رو که پرسیدم گفت ۱۸ تومان چون مدرست با اونجا قرارداد داشته کمتر درمیومده. 

حالا قیمتش به کنار. من وقتی همایش و مشاوره و کتاب لازم ندارم و فقط میخوام آزمون بدم به چه کارم میاد اونا؟ وقتمو تلف کنم که بخوام برم همایش؟ 

کسی هست که این تجربه رو داشته باشه؟ یا دارن زور میگن؟ 

دوستای خودم که امسال اونجا بودن میگفتن تهران واسه آزموناش ۳ تومان میگیره. اینجا دارن زور میگن.

کسی رفته فقط واسه آزمون پول بده؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 
من مشاورم قشنگم اگه بخوای میتونم کمکت کنم و ازمون هم خودم ازت میگیرم و اگه بخوای شرایطمو بهتون بگم

نه متشکر 

مشاور گرفتم

خیلی ممنون 🌷

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB