پسرم وای پسر پسر گزارش بزنین الان میخورمتون نه ممدم نه امیرم گیر ندین . میگویند « مریلین مونرو » بازیگر و خواننده معروف آمریکایی یک وقتی نامه ای به « آلبرت انیشتین » نوشت و گفت : « فکرش را بکن که اگر من و تو با هم ازدواج کنیم ، بچه هایمان به زیبایی من و هوش و نبوغ تو ... چه محشری می شوند » » انیشتین هم در جواب نوشت : « ممنون از این همه لطف و دست و و دلباری شما ! واقعا هم که چه غوغایی می شود ، ولی این یک روی سکه است ؛ فکرش را بکنید که اگر قضیه برعکس شـود چه رسوایی بزرگی برپا می شود...😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍🤗❤مهربون باشیم🌄 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩
با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
نه دوستان بین چیپس و پفک کدومش بین لواشک و آدامس کدومش
چیپس
لواشک
پسرم وای پسر پسر گزارش بزنین الان میخورمتون نه ممدم نه امیرم گیر ندین . میگویند « مریلین مونرو » بازیگر و خواننده معروف آمریکایی یک وقتی نامه ای به « آلبرت انیشتین » نوشت و گفت : « فکرش را بکن که اگر من و تو با هم ازدواج کنیم ، بچه هایمان به زیبایی من و هوش و نبوغ تو ... چه محشری می شوند » » انیشتین هم در جواب نوشت : « ممنون از این همه لطف و دست و و دلباری شما ! واقعا هم که چه غوغایی می شود ، ولی این یک روی سکه است ؛ فکرش را بکنید که اگر قضیه برعکس شـود چه رسوایی بزرگی برپا می شود...😉