2777
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست
نه  گفت خیلی خوبه که احساست رو گفتی و بهش احترام میذارم  من فکرامو میکنم و بهت جواب میدم ...

واقعا دمش گرم، این حجم از شعور و ادب واقعا قابل ستایشه

خوشبخت بشید ایشالله عزیزم    

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراش مونده و خواهد ماند😂😔

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
درد همینه که فامیله طرفم...

سخته واقعا این مورد 

غریبه باشه مسخره کنه یا هر چیزی میکی اوکی تموم شده 

اما فامیل میتونه به بقیه بگه،دید بدی پیدا کنه حتی به اشتباه 

ریسکش واقعا بالاست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واقعا دمش گرم، این حجم از شعور و ادب واقعا قابل ستایشه خوشبخت بشید ایشالله عزیزم     &n ...

مرسی عزیزدلم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سخته واقعا این مورد  غریبه باشه مسخره کنه یا هر چیزی میکی اوکی تموم شده  اما فامیل میتون ...

آفرین دقیقا. اینکه حماقتت جلوی چشماته خیلی بد میشه برات

آفرین دقیقا. اینکه حماقتت جلوی چشماته خیلی بد میشه برات

اره 

زندگی هم اصلا قابل پیش بینی نیست 

یه دفعه میزنه و اون کراش میزنه 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم 

چراااااااا؟ شاید اونم روت کراش باشه

خوشم نمیاد از رل زدن... خصوصا اینکه خودم اول برم پیشنهاد بدم بیخیال😂😔 

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
اره  زندگی هم اصلا قابل پیش بینی نیست  یه دفعه میزنه و اون کراش میزنه  امیدوارم به ...

برام دعا کن عزیزم. ده ساله که منتظرم....