2777
2789

رسیدم 

ازدواج کردیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسیدم  ازدواج کردیم

اول شما کراش بودی روش یا ایشون؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
اول شما کراش بودی روش یا ایشون؟

من 

اون منو اصلا ندیده بود😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یکم  بیشتر میگی؟ چه جوری فهمیدین از هم خوشتون میاد؟:)

دوست رفیقم بود 

رفته بودم یه پرونده کاری بهش بدم 

دوستشم کنارش بود 

دوتا میز از من فاصله داشتن 

من دیدمش از قیافش خیلی خوشم اومد 

دوست داشتن در نگاه اول بود واقعا😂

بعد از چند ماه از دوستمم اطلاعات گرفتم به پدر و داداشم گفتم که همچین چیزیه 

تصمیم گرفتم بهش بگم 

دوستمم باهاش حرف زده بود که رفیق من از تو خوشش میاد اوکی هستی که بهت پیام بده اونم گفته بود اره 

منم بهش گفتم دوست دارم باهاتون اشنا بشم و اینا 

۶ سال دوست بودیم 

الانم ۲ سال هست که ازدواج کردیم

دوست رفیقم بود  رفته بودم یه پرونده کاری بهش بدم  دوستشم کنارش بود  دوتا میز از من ...

وقتی بهش گفتی، ریکشن بدی نشون نداد؟

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
وقتی بهش گفتی، ریکشن بدی نشون نداد؟

نه 

گفت خیلی خوبه که احساست رو گفتی و بهش احترام میذارم 

من فکرامو میکنم و بهت جواب میدم 

و بعد از چند روز هم جواب رو گفت 

البته ببین بستگی به جنبه طرف داره 

و اگر رو کسی کراشی سعی کن اشنا نباشه 

یعنی فامیل و اینا نباشه