_unbreakable_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2955 عنوان سقف خونم چجوری.. 172 بازدید | 9 پست سلام خانوما چجوری این گچ های تزیینی سقف رو تمیز کنم که هم خیلی برق بزنه هم جا رد دستمال و طی نخی نیفته رو سقف راهنمایی کنید ممنونم♥️https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۱۹_۱۲۵۱۱۳_ftk.jpg «ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...» 1402/04/28 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_cat عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 2609 تجربه گچ رنگی یا تمیز کردن سقفو نداشتم ولی واسه کچ سفید من وایتکسو با اب قاطی میکنم با دستمال تمیز میکشم رو دیوار سفیییدههه سفید میشهههه
_unbreakable_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2955 تجربه گچ رنگی یا تمیز کردن سقفو نداشتم ولی واسه کچ سفید من وایتکسو با اب قاطی میکنم با ... تاید هم بریزم «ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
بهترین93 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2051 به نظرم فقط با دستمال نمدار نخی پاک کن .پاک کننده استفاده کنی قطعا رنگش خراب میشه یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد
_unbreakable_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2955 به نظرم فقط با دستمال نمدار نخی پاک کن . پاک کننده استفاده کنی قطعا رنگش خراب میشه با طی نخی و آب یکم سرکه یا جوش شیرین بریزم بنظرت اوکیه؟ «ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
lady_cat عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 2609 تاید هم بریزم نه یکیشو بزن وایتکس اینارو با هیچی نباید ترکیب کنی سمی میشه ..یا تاید و اب یا اب و وایتکس =)
_unbreakable_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2955 نه یکیشو بزن وایتکس اینارو با هیچی نباید ترکیب کنی سمی میشه .. یا تاید و اب یا اب و وایتکس = ... آها اوکی عزیزم ممنونم «ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
بهترین93 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2051 با طی نخی و آب یکم سرکه یا جوش شیرین بریزم بنظرت اوکیه؟ چون براق ورنگیه به نظرم استفاده نکن یا لااقل یه قسمت کمی رو بکش ببین چه واکنشی میده یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد
_unbreakable_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2955 چون براق ورنگیه به نظرم استفاده نکن یا لااقل یه قسمت کمی رو بکش ببین چه واکنشی میده ولی قسمت های دیگه سقف روغنی اشکال نداره که با وایتکس تمیز کنم چون قابل شستشو هست اما گچ نه «ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
بهترین93 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2051 ولی قسمت های دیگه سقف روغنی اشکال نداره که با وایتکس تمیز کنم چون قابل شستشو هست اما گچ نه نه رنگ روغنی رو که راحت میشه با شوینده تمیز کرد برق میزنه یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد