2777
2789
عنوان

چرا انقد رهن امسال کشیده بالا

174 بازدید | 26 پست

پس ما مستجرا چیکار کنیم ؟چس قرون میخوان وام بدن هزار جور بهونه میارن

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

خسته شدم دیگه

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر سال همینه 

الان  من ۶۰۰م دادم 

باید پول جمع کنیم که سال دیگه شده ۱میلیارد 

(در خوش بینانه ترین حالت!)

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خدا لعنتشون کنه ک به این روز انداختنمون

شمام مستجری

واقعا ظلم میکنن نمیگن اگ مستاجرا داشتن چرا خودشون خونه ندارن ک اینقد اجاره بدن اصلا درک نمیکنن ما داریم نداریم کارگریم.. توکل بخدا انشالله خدا یه معجزه بیاره برای همه مستاجرا خونه دار بشیم و دستمون پر بشه الهی امین🤲🤲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

ای بابا کاش فقط این بود اصلا نمیدونم به کدوم درد فکر کنم اجاره مغازه ۶۰ میلیون اجاره خونه ده میلیون خرج خونه خرج بچه خودمون که هیچ 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

واقعا ظلم میکنن نمیگن اگ مستاجرا داشتن چرا خودشون خونه ندارن ک اینقد اجاره بدن اصلا درک نمیکنن ما دا ...

الهی خدا از دهنت بشنوه من واقعا دیگ بریدم

ای بابا کاش فقط این بود اصلا نمیدونم به کدوم درد فکر کنم اجاره مغازه ۶۰ میلیون اجاره خونه ده میلیون ...

همون دیگه

الهی خدا از دهنت بشنوه من واقعا دیگ بریدم

سوره واقعه هر روز بخون انشالله خدا دستتون میگیره و از یه جای براتون میسازه گلم توکلت بخدا باشه 🤲🤲♥️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️