دلنازم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6405 عنوان پای بچم سوخته 549 بازدید | 16 پست چهار روز پیش پانسمانش کردیم نقره اس تا یک هفته نباید باز کنیم و آب بهش بخوره بعد حالا انگار یذره خون خشک شده بهشه نمیدونم چیکار کنم😰😨😭😭 میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔 1402/04/28 | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
isyyyan عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 هیچوقت بستن زخم سوختگی خوب نبوده آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
دلنازم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6405 هیچوقت بستن زخم سوختگی خوب نبوده بیمارستان سوانح سوختگی بردیمش میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
آجیa عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 9460 الهی، خواهرزاده ی منم همین بود یادم نیست چکار کردن. ولی سوختگیش وحشتناک بود نزدیک دوماه بیمارستان بود. انشاالله زودی خوب بشه🙏🏼 دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
پاترهد_ام عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 1397 اخ اخ چرا سوخته طفلیپای خواهر منم تو سماور سوخته تو بچگی Ro =m/v
دختر_خوشگل_نینی_سایت عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5051 اصلا نبند بدتر خون آبه و چرک میکنه بزار هوا بخوره و مدام پماد بزن تا بخشکه
isyyyan عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 بیمارستان سوانح سوختگی بردیمش خاهرزاده ی منم پاش با اتو مو بدجوری سوخته ما نبستیم..پوستشم نزاشتیم بکننمیگن عفونت و اینا ولی عطاری ی داروی عالی ساخته براش داره خوب خوب میشهپوستشو کندن؟ آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
دلنازم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6405 الهی، خواهرزاده ی منم همین بود یادم نیست چکار کردن. ولی سوختگیش وحشتناک بود نزدی ... شدید نیست خداروشکر ولی میترسم بخاطر این خون میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
دلنازم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6405 خاهرزاده ی منم پاش با اتو مو بدجوری سوخته ما نبستیم..پوستشم نزاشتیم بکنن میگن عفونت و اینا و ... یه تیکه پوستش خودش کنده شده بود یه تاول بزرگ داشت که ترکوندن و ضدعفونی کردن و با یه موادی پانسمان کردن میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
دلنازم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6405 اصلا نبند بدتر خون آبه و چرک میکنه بزار هوا بخوره و مدام پماد بزن تا بخشکه نوع پانسمانش فرق میکنه سوختگی هایی که ترشح دارند را باز میزارن و مدام پانسمانش را عوض میکنن ولی بدون ترشح پانسمان نقره میکنن که یک هفته بستس میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
isyyyan عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 یه تیکه پوستش خودش کنده شده بود یه تاول بزرگ داشت که ترکوندن و ضدعفونی کردن و با یه موادی پانسمان کر ... عزیزمب حرفم گوش کنبستن عمیقترش میکنه زخمشوما هیچوقت نبستیم سوختگیو بشور اروم پماد بزنتا جای ممکن نزار را بره فودی خوب میشه آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
دلنازم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6405 عزیزم ب حرفم گوش کن بستن عمیقترش میکنه زخمشو ما هیچوقت نبستیم سوختگیو بشور اروم پماد بزن ... راه میره اصلا گوش نمیده به حرفم🥺 میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
isyyyan عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 راه میره اصلا گوش نمیده به حرفم🥺 خاهرزاده من پای کوچولو موچولوشو گداشته بود لا اتو مو از دوطرف بشششششدت سوخته بود ینی شبیه پا نبود چقد همگی گریه کردیم دعا میکنم زود خوب شهچن سالشه آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
نفسمان عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 5585 پسر من یه ماه پیش ساق پاش چسبید به اگزوز موتور وحشتناک سوخته بود من هر شب بهش پماد سیلور میزدم میبستم و روزها باز میکردم میبردم حموم و روش لیف میکشیدم تا شب باز میموند خدارو شکر سر دو هفته خشک شد زخمش فقط جاش قرمز مونده